Horoscopul banilor pentru luna Mai 2019 pentru fiecare zodie


690
loading...

Horoscopul banilor pentru luna mai a anului 2019 este important datorita lui Mercur și ciclului retrograd care influențează planul financiar al tuturor zodiilor, mai mult sau mai puțin.

Horoscopul banilor pentru luna Mai 2019 pentru fiecare zodie

Vă invit să aruncați o privire peste ceea ce vă așteaptă în luna mai pentru a afla cum puteți să vă îndreptați spre câștiguri, dar și cum puteți să preveniți eventualele situații tensionate care țin de planul financiar.

Berbec

Berbecul are un mare avantaj cu Soarele în casa finanțelor, iar nativul acestei zodii are șanse ca să se mobilizeze din punct de vedere financiar chiar din primele două decade din luna mai a acestui an. Cu toate acestea, nativul zodiei Berbec trebuie să fie atent la Mercur, stăpânul casei muncii al Berbecului, aflat într-un ciclu de retrogradare care creează tensiuni cu Saturn și Neptun, ceea ce înseamnă că nu o să fie o perioada prea ușoară pentru Berbec.

Taur

Nativul zodiei Taur trebuie să fie încrezător în propriile forțe pentru a birui în fața obstacolelor, căci, de această dată nu se vor mai putea baza pe ajutorul celor din jur. Fiind o perioadă riscantă, aceștia trebuie să își gestioneze cu atenție banii pentru ca luna mai a anului 2019 să le aducă bucurii.

Gemeni

Luna mai din acest an anunță belsug pentru Gemeni. Mercur, aflat în ciclul retrogradării, intră în Gemeni în prima zi a lunii mai și rămâne până pe data de 19 mai. fiind retrograd până pe  data de 12 iunie și ieșind din zodia Gemeni abia pe data de 8 iulie, fapt care este neobișnuit pentru Mercur în zodia Gemeni deoarece acesta sălăjluiește de această dată aproximativ 9 săptămâni, față de cele 3-4 săptămâni cu care ne-a obișnuit. Acest fapt marchează o perioadă în care nativul zodiei se poate relansa și își poate analiza limpede situația financiară care, din fericire, merge ca pe roate în această lună.

Rac

Soarele îi zâmbește nativului zodiei Rac și îl influențează într-un mod pozitiv de care acesta se poate bucura în luna mai. Pe plan financiar acesta se descurcă minunat, dar chiar dacă găsește cu ușurință resursele necesare pentru a își îndeplini obiectivele, trebuie să fie atent la ultima decadă a lunii.

Leu

Odată cu cariera care se îndreptă spre făgașul cel bun și planul financiar o să obțină o întorsătură favorabilă pentru dumneavoastră, însă trebuie să aveți răbdare și să fiți precauți cu veniturile, căci s-ar putea să plece la fel de ușor precum au sosit.

Fecioară

Primele două decade ale lunii mai sunt prielnice pe plan financiar pentru nativul zodiei Fecioară. Acesta se poate bucura de câștiguri consistente, dar în orice moment riscă să sufere o schimbare a situației și planurilor, ceea ce nu ar trebui să-l ingrijoreze, căci acesta este capabil să se adapteze cu ușurință situațiilor neprevăzute și le poate gestiona cu ușurință spre a găsi o cale de mijloc în rezolvarea problemelor.

Balanță

Planul financiar al Balanțelor este într-o continuă mișcare și se prevăd colaborări favorabile, dar și investiții care provin din noi surse în luna mai, iar acest lucru se datorează bunelor relații din cercurile înalte și diplomației Balanței în orice situație.

Scorpion

Mercur aflat în ciclul retrograd, împreună cu Saturn, care se află în semnul diametral opus, ține în tensiune planul financiar al nativului zodiei Scorpion. Se recomandă prudență în gestionarea banilor.

Săgetător

Meritele nativului zodiei Săgetător încep să fie recunoscute și compensate pe drept, iar succesul acestuia depinde de relațiile pe care le păstrează cu cei cu care interacționează la locul de muncă. Nu trebuie să își facă griji în privința banilor, atât timp cât alege să rezolve orice conflict întâmpinat pe o cale amiabilă.

Capricorn

În luna mai, Capricornii trebuie să învețe ca să se lase ajutați de cei din jur. Delegarea unei părți din responsabilități o să le aducă numai și numai c¬âștiguri, căci banii o să își facă drum prin intermediul celorlalți către Capricorn și nu direct prin eforile depuse de către acesta.

Vărsător

În luna mai, Marte și Mercur îl sprijină pe nativul zodiei Vărsător și îi oferă oportunități de promovare, colaborăriile păstrându-se la nivel înalt pe tot parcusul lunii. Gestionarea greșită a banilor îi pot pune bețe în roate, de aceea trebuie să acorde mare atenție acesteia.

Pești

Cei născuți sub semnul zodiac Pești, în luna mai, o să câștige bani din activitățiile care până în prezent au fost doar un hobby. Tind să investească banii câștigați în imobiliare sau în bunul trai al familiei.

loading...