HomeHoroscopHoroscop bani Horoscopul banilor pentru octombrie 2015

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Horoscopul-banilor-pentru-octombrie-2015 in Horoscop bani

Situaţia financiară este extrem de importantă, mai ales când avem în vedere întemeierea unei familii. Fiecare dintre noi îşi doreşte acea stabilitate şi siguranţă din partea persoanei iubite, aşa că banii sunt un subiect destul de des deschis şi întâlnit în majoritatea cuplurilor.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015

Având în vedere că astrele şi Planetele au de fiecare dată un cuvânt de spus, trebuie să vedem în cele ce urmează care este horoscopul banilor pentru luna octombrie şi care sunt cele mai norocoase zodii în această privinţă.

Berbec
Începe o luna mai dificilă din acest punct de vedere, însă nu trebuie să disperaţi, deoarece mai spre sfârşitul lunii veţi fi remunerat pentru o activitate pe care aţi prestat-o acum ceva timp şi de care aţi uitat cu desăvârşire.

Taur
Va lovesc tot felul de propuneri pentru afaceri în care trebuie să investiţi mult prea mult capital. Nu luaţi decizii pripite, deoarece situaţia financiară actuală nu este în cei mai buni termeni.

Gemeni
Bineînţeles că aveţi o luna productivă din acest punct de vedere; nici nu ar putea fi altfel. Aveţi parte de multe beneficii materiale şi încercaţi să va gândiţi la noi metode de a-i investi şi de a-i multiplica.

Rac
Luna octombrie este liniştită. Nu aveţi nici prea mult, nici prea puţin. Sunteţi în limite, însă, pe dumneavoastră nu va încălzeşte cu nimic acest aspect. Va doriţi mai mult, dar aveţi grijă ce compromisuri faceţi.

Leu
A doua jumătate a acestei luni vă va aduce o sumă deosebit de mare de bani. Încercaţi pe cât posibil să evitaţi cheltuielile inutile, deoarece va veni vremea când veţi avea mare nevoie de ei.

Fecioară
Se pare că traversaţi o perioadă nu prea satisfăcătoare din punct de vedere financiar. Au rămas datorii neachitate din luna august şi se pare că va veţi simţi presat pentru a le achita.

Balanţă
Se anunţă un declin din punct de vedere profesional şi financiar. Bine că aveţi alături persoane care să va susţină, deoarece, în alte circumstanţe v-aţi fi pierdut cumpătul şi aţi fi apucat pe căi greşite.

Scorpion
“Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să se îndeplinească!”- aşa s-a întâmplat şi la dumneavoastră. Aţi sperat, aţi muncit pe brânci şi acum începeţi să va bucuraţi de beneficii.

Săgetător
Nu va refuzaţi nici un fel de plăcere, deoarece banii se pare că vin şi nu vă faceţi griji de provenienţa lor. După luna aceasta, probabil veţi începe să va gândiţi şi la ziua de mâine şi mai ales la planuri de viitor.

Capricorn
Se anunţă foarte multe cheltuieli pe care reuşiţi într-un final să le acoperiţi şi va mai rămâne ceva şi pentru o mică vacanţă în care să va relaxaţi alături de persoana iubită sau de familie.

Vărsător
Se pare că toţi din jur sunt mulţumiţi de dumneavoastră şi mai ales de munca prestată, aşa că banii nu vor fi o problemă. Va gândiţi la o nouă afacere de unul singur şi puneţi bazele încă de la începutul acestei luni.

Peşti
Sunteţi o persoană mai cheltuitoare şi vă plac excesele de orice fel. Noroc însă că aţi obţinut un job care vă satisface din acest punct de vedere şi nu întâmpinaţi prea multe probleme în luna octombrie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed