Home HoroscopHoroscop bani Zilele norocoase în Martie pentru fiecare zodie

Zilele norocoase în Martie pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
552 vizualizari
Zilele norocoase în Martie pentru fiecare zodie

Zilele norocoase în martie pentru fiecare zodie ne pot ajuta să luăm deciziile pe plan personal în funcție de ceea ce ne rezervă astrele. Fiecare dintre noi își dorește să aibă puțin ajutor de la acestea atât în dragoste, cât și în carieră.

Astfel, acestea sunt zilele din martie care vor fi benefice și aducătoare de noroc pentru fiecare nativ în parte.

Berbec
Zilele de 12, 13 și 15 martie vor fi norocoase din punct de vedere financiar pentru acești nativi. În schimb, Berbecii vor avea parte de noroc în dragoste doar în 5 martie.

Taur
Taurii se vor bucura de succes financiar în zilele de 1, 5 și 19 martie, iar dragostea le va surâde în zilele de 10 și 22 martie.

Gemenii
Nativii din zodia Gemeni vor fi norocoși la bani în 7, 10 și 16 martie. Norocul în dragoste le surâde și lor fiind favorizați de astre în zilele de 11, 21 și 25 martie.

Rac
Racii nu sunt nici ei mai prejos, norocul din punct de vedere financiar le surâde în 16, 18 și 19 martie. Înainte de norocul în materie de bani, astrele îi favorizează pe plan amoros, zilele norocoase fiind 8, 9 și 10 martie.

Leu
Zilele de 20 și 21 martie le vor fi prielnice Leilor pe plan financiar, iar în dragoste vor fi ajutați de către astre în 5 și 12 martie. Se pare că Leii vor fi avantajați în data de 11 martie atât pe plan financiar, cât și amoros.

Fecioară
Fecioarele au noroc în dragoste în data de 1 martie, așadar nativele din această zodie s-ar putea aștepta la o surpriză din partea persoanei iubite. Deși au doar o singură zi norocoasă pe plan amoros, Fecioarele vor fi favorizate din punct de vedere material în 10, 11 și 30 martie.

Balanță
Nativii din zodia Balanță se vor bucura de noroc pe plan financiar în zilele de 13, 15 și 19 martie. Norocul pe plan afectiv le va surâde și lor înainte de norocul pe plan financiar, zilele favorizate de astre fiind 10 și 11 martie.

Scorpion
Scorpionii se vor bucura de bunătatea astrelor în zilele de 12 și 18 martie, aceste două zile fiind prielnice din punct de vedere financiar. Pe plan afectiv, aceștia vor avea parte de noroc doar în ziua de 20 martie.

Săgetători
Pentru Săgetători, astrele îi favorizează în 11, 12 și 20 martie din punct de vedere financiar. Însă, pe plan amoros, aceștia vor fi norocoși doar în data de 25 martie.

Capricorn
Zilele norocoase din punct de vedere financiar pentru Capricorni vor fi undeva spre sfârșitul lunii martie în zilele de 20, 21 și 24. Însă înainte de toate, vor fi mai norocoși în dragoste, aceștia fiind favorizați pe plan afectiv în zilele de 11, 12 și 15 martie.

Vărsător
Vărsătorii se pot bucura de noroc în materie de bani doar în 10 martie. Totuși, astrele le oferă mai mult noroc pe plan amoros, fiind ajutați de către acestea în 10, 11 și 13 martie.

Pești
Nativii din zodia Pești vor avea parte de noroc pe plan financiar în zilele de 8, 20 și 22 martie. Norocul în dragoste le va surâde undeva spre sfârșitul lunii în 23, 27 și 30 martie…

Dacă ți-a plăcut acest articol, te rog sa ne urmărești și pe pagina de Facebook a site-ului YVE.ro.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies