HomeHoroscop bani Zodiile care vor câștiga la Loto în luna DECEMBRIE

Zodiile care vor câștiga la Loto în luna DECEMBRIE

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/11/Zodiile-care-vor-castiga-la-Loto-in-luna-DECEMBRIE.jpg

Unii dintre noi sunt mai norocoși, alții, mai ghinioniști. Uneori suntem ghinioniști până la ilaritate, iar alteori nu ne vine să credem cât noroc am putut avea.

În afară de aceste adevăruri generale, sunt zile în care simțim că avem noroc și zile în care simțim că e cazul să nu riscăm nici măcar un leu din bugetul nostru.

Iată care sunt cele cinci zodii norocoase din luna decembrie care au mari șanse să câștige la Loto:

  1. Leu

În decembrie, norocul îți surâde. Dacă ai inspirația să iei un bilet la Loto, vei fi norocosul câștigător al unui premiu destul de mare care te va salva de cheltuielile de sărbători. Joacă la începutul lunii, pentru că atunci ai cele mai mari șanse să câștigi, și alege numere aleatorii, fără să ții cont de vreo anumită simbolistică.

  1. Balanță

Într-un context în care te vei afla, se va ivi ocazia să alegi niște numere pe care să le joci la Loto. Poate este o simplă propunere între prieteni, poate la o petrecere așa se obișnuiește, cert e că vei fi norocosul care va câștiga cea mai importantă sumă dintre cei alături de care ești.

Chiar dacă suma de bani nu e prea mare, bucuria că ai câștigat e maximă. Te simți din nou copil și deja ai impresia că noi drumuri e posibil să ți se deschidă. În luna decembrie nu va fi singura dată când vei avea noroc.

  1. Capricorn

Cu mult tact, îți faci calcule referitoare la numerele pe care le vei juca la loterie în luna decembrie. Simți că vei avea noroc și ești tentat să pui sume destul de mari, dar realismul te oprește și te vei limita la ceva modic.

Câștigi, dar nu atât de mult cât te-ai fi așteptat. E posibil să ai mai mare noroc la altfel de jocuri, nu neapărat la Loto. Decembrie va fi o lună destul de bună, în sens că, datorită a ceea ce câștigi, nu va trebui să intri prea mult în banii din casă pentru a cheltui de sărbători.

  1. Fecioară

Ai nevoie de stabilitate și nu îți place dezordinea. Ai nevoie de reguli și principii după care să te ghidezi. Nu crezi în noroc, dar te bucuri când se întâmplă să câștigi sau să primești ceva gratuit. În decembrie, îți recomandăm să iei câteva bilete la Loto, măcar în amintirea timpurilor de demult, pentru că astrele arată că ai toate șansele să câștigi.

Consideri că în viață totul se obține muncind din greu și exact asta faci, dar câteva bilete la Loto în prag de sărbători nu înseamnă că îți trădezi principiile de viață. Norocul este de partea ta.

  1. Pești

Ai neliniști mari în ceea ce privește situația financiară în luna decembrie, iar ceea ce te determină să îți încerci norocul la Loto este tocmai acest aspect.

Fii optimist, pentru că zodia ta se află pe lista celor cinci zodii favorizate și ai toate șansele ca numerele pe care tu le alegi la Loto să îți aducă premiul cel mare!

Într-un fel sau altul, nativii din toate zodiile vor fi norocoși în luna decembrie: unii vor avea noroc la bani, iar alții vor avea satisfacții pe alte planuri…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed