Anul Calului de Lemn

Share

Anul Calului de Lemn a debutat pe 31 ianuarie 2014 si se va incheia pe 18 februarie 2015. Oare ce ne asteapta in acest nou an? Ce aduce el in vietile noastre? E momentul sa aflam.

Anul Calului de Lemn

Calutii de lemn sunt simbol al copilariei, al bunatatii si al umanitatii. In acest nou an oamenii vor decoperi calitati pana acum necunoscute, vor incepe sa vada altfel lucrurile, vor avea alte perceptii despre viata. Noul an chinezesc este benefic planurilor noi, telurilor ambitioase. Oamenii vor avea puterea de a lua decizii neasteptate care le vor schimba cursul vietii.

Elementul Lemn este asociat cu fortele naturii si simbolizeaza urmarirea scopurilor si schimbarile deosebite. De aceea, anul Calului de Lemn ii va ajuta pe cei care intampina probleme sa le depaseasca cu brio. Oamenii vor capata o energie debordanta care ii ajuta sa faca fata chiar si celor mai dificile situatii. Persoanele cu multa imaginatie au parte de mult noroc si scot profit chiar si din piatra seaca.

Forta Lemnului are o influenta pozitiva asupra tuturor aspectelor si lumineaza toate drumurile ce trebuie parcurse. Lemnul este un material capabil de regenerare si revarsa aceasta capacitate asupra tuturor semnelor zodiacale. Calul este vazut in multe mitologii ca un adevarat erou, un ajutor de nadejde in castigarea bataliilor. Tocmai de aceea forta lui ajuta oamenii sa actioneze potrivit convingerilor. Lumea va deveni mai indrazneata. Oamenii vor adopta atitudini pozitive care vor da numai beneficii.

In Anul Calului de lemn trebuie sa invatam sa ne ascultam instinctele, sa gandim bine actiunile daca vrem sa fie duse la bun sfarsit. Este necesar sa ne dezvoltam capacitatea de negociere si spiritul de echipa. In acest an totul se face cu pasiune si incredere dar si cu multa responsabilitate si onestitate. Oamenii incep sa iubeasca mai mult independenta, libertatea si isi doresc pace interioara si caldura sufleteasca.

Viata sentimentala este destul de bine conturata in Anul Calului de lemn. Tinand cont de acest aspect, toate zodiile vor avea parte de momente romantice, pline de iubire si fericire. Persoanele implicate deja intr-o relatie vor incerca sa o consolideze si sa acorde mai multa atentie partenerilor de viata, in timp ce nativii singuri au posibilitatea sa-si intalneasca marea dragoste in cele mai neasteptate momente. Chiar si o aventura pasagera se poate transforma in ceva foarte serios si de durata. Comunicarea si atitudinea pozitiva sunt elementele cele mai importante in asigurarea unor relatii trainice.

Daca incepem sa apreciem oportunitatile pe care ni le va oferi viata, nu vom avea decat de castigat de pe urma acestui an bun ce abia a inceput. Cu toate ca prima parte a anului nu va fi una foarte usoara pentru nici una dintre zodii, in a doua parte a anului chinezesc totul se va schimba in bine si beneficile pozitive incep sa apara.

In concluzie, in Anul Calului de Lemn totul se desfasoara foarte intens si foarte repede si toti trebuie sa ne adaptam pentru ca altfel riscam sa pierdem multe oportunitati.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news