Anul Caprei de Lemn

Share

Anul Caprei de Lemn, respectiv anul 2015 aduce in atentia noastra caracteristicile acestui semn zodiacal chinezesc. Se spune ca oamenii acestei lumi au cautat mereu sa gaseasca o legatura intre elemente care nu apartin omenescului si fiintele umane.

Anul Caprei de Lemn

Anul Caprei de Lemn este deosebit de antrenant, deoarece Capra de Lemn, sau Capra Albastra, nu suporta monotonia si isi gaseste sensul in miscare.

Anul Caprei de Lemn:

Cand incepe Anul Caprei de Lemn

Specialistii considera ca anul Caprei de Lemn incepe in data de 19 februarie 2015 si se incheie in 7 februarie 2016. Intr-adevar, dupa acest an urmeaza anul Maimutei de Foc, insa pana la acel moment avem obligatia sa ne axam doar pe informatii pentru anul Caprei de Lemn.

General
Capra de Lemn aduce pentru fiecare nativ o anumita dorinta de schimbare. Specialistii considera ca nevoia de nou si schimbare va exista in sufletul fiecaruia, insa diferenta se va face in momentul in care trebuie sa fie puse lucrurile in miscare. Ce inseamna acest lucru? Anul Caprei de Lemn invita nativii la schimbare, insa nu le ofera si capacitatea de a actiona. Fiecare trebuie in acest an sa isi gaseasca o forta interioara prin care sa puna in miscare totul. Ce inseamna schimbarea si la ce ne referim mai exact? Schimbarea regimului alimentar, stilului vestimentar, modului de viata, cu alte cuvinte.  In general avem de a face cu schimbari care traduc ulterior o stare de bine, insa acest lucru nu poate fi spus cu siguranta pentru toti nativii.

Cariera
Viata profesionala va straluci in anul Caprei de Lemn pentru persoanele care simt ca au nevoie de ceva diferit. De exemplu, cei care presteaza o munca fizica deosebit de complicata se vor muta in domeniul intelectualului. Daca vor avea acest curaj vor observa deodata ca nivelul creativitatii lor a crescut si se pot descurca in orice situatie. De unde vine aceasta crestere? Anul Caprei de Lemn incurajeaza, dupa cum am afirmat mai sus, schimbarea. Din acest motiv, orice persoana care alege sa faca un anumit pas intr-o alta directie decat cea pe care a avut-o pana acum va fi ajutata, fara ca macar sa isi dea seama.

Sanatate
Intr-adevar, sanatatea reprezinta punctul in jurul caruia se invart toate actiunile noastre. Tocmai din acest motiv trebuie sa incercam mereu sa avem grija de aceasta, intrucat este deosebit de complicat sa muncim in momentul in care avem o raceala, o boala. Se spune ca in anul Caprei de Lemn in zodiacul chinezesc al anului 2015 pot exista riscuri marite. Oamenii se vor antrena in noi domenii si totul va fi ceva neasteptat pentru acestia. Ce este de facut? In momentul in care intalnim noutatea trebuie sa avem indeajuns curaj sa mergem in directia aceea, insa si destula minte in cat sa masuram riscurile. Anul Caprei de Lemn incurajeaza schimbarile, insa nu si nebunia.

Dragoste
Iubirea este un segment deosebit de important in viata fiecaruia dintre noi. Fluturasi in stomac, fiori, soapte, apeluri tarzii. Specialistii afirma ca anul Caprei de Lemn este benefic pentru cei care nu sunt implicati in vreo relatie amoroasa. Se pare ca se pot lega foarte multe prietenii, sau chiar relatii de iubire.
In general, anul Caprei de Lemn este un an productiv din toate punctele de vedere. Totodata, trebuie sa precizam faptul ca acei copii care se vor naste acum vor avea parte de o personalitate aparte care ii va ajuta sa iasa din orice incurcatura. Cu alte cuvinte, anul Caprei de Lemn aduce lucruri deosebit de bune nativilor si asteapta din partea noastra o anumita doza de curaj.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news