HomeHoroscop chinezesc Horoscopul chinezesc săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Horoscopul chinezesc săptămâna 14-20 noiembrie 2022

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 835 views
Horoscopul chinezesc saptamana 14-20 noiembrie 2022

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022 pentru toate zodiile.

Șobolan
Eşti foarte agitat deoarece, în ciuda eforturilor tale, rezultatele se lasă aşteptate. E posibil ca alţii să te ţină pe loc, dar delegarea anumitor sarcini este obligatorie. Ţi se pare că scapi lucrurile de sub control, însă oferă credit persoanelor în care ai încredere. Totul se va rezolva cu bine.

Bivol
Începutul săptămânii îţi pare destul de stresant, dar e nevoie să te calmezi şi să privești lucrurile la rece. Poţi să rezolvi orice îţi apare în cale. Organizarea este foarte importantă.

Tigru
Ţi-e ruşine să ceri ajutorul atunci când nu ştii exact despre ce e vorba. Renunţă la această atitudine. Mai bine faci tot posibilul să rezolvi ce trebuie soluţionat, decât să nu ceri ajutorul şi să greşeşti.

Iepure
Dacă eşti pus într-o situaţie în care trebuie să preiei controlul, analizează ceea ce trebuie să faci, ce poţi controla şi ce nu. Organizarea e primordială. Acceptă faptul că nu poţi influenţa pe toată lumea. Alţii cunosc mai bine ceea ce au ei de făcut.

Dragon
Este posibil să iei parte la un concurs. Reţine faptul că nu poţi face o figură frumoasă dacă nu ştii exact în ce te bagi sau dacă nu ai o reprezentaţie foarte bună şi studiată. Mai bine, salvează-ţi energia pentru alte perioade când vei fi mai încrezător.

Șarpe
Eşti foarte intransigent săptămâna aceasta. Nu laşi pe nimeni să se bage în treburile tale şi tinzi să devii agresiv. Unii oameni chiar doresc să ajute şi, oricum, nu ţi-ar strica puţin ajutor în proiectele avute.

Cal
Faptul că eşti foarte analitic şi eşti în mijlocul evenimentelor, îţi descoperă multe aspect neştiute până acum. Vei afla informaţii care te vor ajuta foarte mult, mai ales la serviciu. Foloseşte-te de atuurile tale pentru a excela.

Capră
Dacă participi la dezbateri ori şedinţe, nu trebuie să te agiţi pentru a fi auzit. Dacă foloseşti tactul şi un raţionament logic, toată lumea te va asculta şi va înţelege ce vorbeşti. Anumite critici se vor dovedi foarte bune. Încurajează persoanele din jur să fie deschise şi oneste.

Maimuță
Dacă până acum te-ai ocupat de multe lucruri în acelaşi timp, a venit momentul să iei totul mai uşor. Aceasta e o săptămână în care răbdarea şi relaxarea trebuie să primeze. Toate problemele vor fi rezolvate în viitorul apropiat.

Cocoș
Te confrunţi cu o problemă destul de dificilă care îţi va da multe bătăi de cap. E nevoie să ceri sau să accepţi ajutorul pentru a rezolva problema. Fii deschis la a cere sfaturi.

Câine
Nu toţi te percep într-un mod deschis deoarece ai tendinţa să fii critic şi inflexibil. Flexibilitatea aduce oportunitatea de negociere pentru a găsi soluţiile cele mai potrivite. E o săptămână în care trebuie să cauţi să faci mai puţine lucruri, dar bine, decât să faci absolut tot ce vrei şi să ajungi în impas.

Mistreț
Pui multe întrebări, dar răspunsurile nu te mulţumesc. Astfel, continui să stresezi oamenii, care vor crede că eşti foarte inflexibil şi încuiat. Apelează la modalităţi mai subtile de a obţine informaţii…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed