Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 10-16 Aprilie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 10-16 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
219 vizualizari
loading...

Șobolan

Trebuie să te ferești de exagerări care te pot conduce la comiterea unor greșeli în toate domeniile. Cu toate acestea, în ansamblu, perspectivele viitorului vor rămâne bune. Vor apărea anumite divergențe de opinie. Finanțele sunt bune, ar trebui să fii capabil de a obține bani și, de asemenea, să știi cum să dai randament bun.

Zodiacul-chinezesc

Bivol

Aspectele astrale vor favoriza relațiile de prietenie și pe cele amoroase. Vei fi fericit, relaxat, bucurându-te de fericirea care ți se va oferi, uneori, într-un mod neobișnuit. Este posibil să fii atras într-un cerc vicios în care responsabilitățile vor atrage după sine alte persoane; știi cum să se te oprești, chiar dacă acest lucru te va costa semnificativ. Această conjunctură astrală va fi foarte favorabilă pentru dezvoltarea sentimentelor tale de compasiune, generozitate și altruism.

Tigru

O tendință mică de homosexualitate poate crea probleme în viața ta sexuală; nu va fi o cale spre perversiune, iar situația va redeveni foarte curând una normală. Fă un efort de a te controla. În cazul în care colegii tăi te critica, nu vei suporta și vei fi la „cuțite” cu ei!

Iepure

În cariera ta, situația trebuie să se îmbunătățească în cele din urmă. Acum poți merge înainte. Vei fi în măsură să aduci un proiect de prim rang la un statut de succes, iar acest lucru ar putea avea urmări majore asupra viitorului tău. Perturbațiile astrale te vor provoca la probleme sexuale ușoare, dar nu va trebui să îți faci griji. Dacă suferi de hipercolesterolemie, mănâncă semințe de susan, deoarece sunt foarte benefice.

Dragon

Așteaptă-te la unele probleme interne. Niște achiziții neașteptate sau reparații importante se pot dovedi necesare în acest moment de rău augur. Dacă vrei să îți găsești perechea ideală, vei face o adevărată obsesie din a o căuta, dar este necesar să ai grijă și să nu te iei după aparențe, altfel vei fi dezamăgită profund.

Șarpe

Vei porni plină de farmec într-o operațiune. Vei avea o dorință sălbatică de a pune toate cărțile câștigătoare pe partea ta, în scopul de a-ți atinge obiectivele. Nimeni nu poate rămâne indiferent în prezența ta, vei câștiga simpatia tuturor celor pe care-i vei întâlni. Ferește-te de nevoia puternică de a-ți exprima opiniile; acestea pot fi întemeiate, dar acest lucru nu este un motiv pentru a răni aproape sistematic sentimentele altora.

Cal

Vei obține un echilibru între diferite sectoare ale vieții tale. Dacă vei lucra foarte mult la un proiect, acest lucru ți-ar putea cauza probleme de sănătate, precum o durere ușoară în gât, dar nu îți face griji: este suficient să-ți relaxezi mușchiul gâtului pentru a nu mai fi atât de fragil și sensibil.

Oaie

Norocul îți va zâmbi, iar situația te va lăsa mută de uimire. Vei fi cuprinsă e multă dragoste de viață și vivacitate, iar starea ta de spirit va fi contagioasă. În casa ta, tu ești cea care va lua inițiativa în diferite cazuri, iar cei apropiați te vor urma cu ușurință pentru că aceștia vor fi captivați de farmecul și atitudinea ta.

Maimuță

Persoanele singure vor fi într-o stare de spirit festivă, iar prezența lor va fi apreciată. Nu vei trece neobservată, iar farmecul tău va atrage multe simpatii. Fă eforturi reale pentru a-i mulțumi pe cei din jur și profită de cele mai bune ocazii care se vor ivi. Există șansa să cunoști o persoană deosebită.

Cocoș

Vei avea cu siguranță mai multe mustrări de conștiință și te vei gândi profund la viața ta, sentimentele, alegerile și atitudinile tale. Vei avea un conflict cu unul dintre vecinii tăi; vei da dovadă de inteligență și diplomație în loc să apelezi la violență, astfel încât să rezolvi problema. Îți vei da tot interesul pentru ca proiectele tale cele mai ambițioase din prezent să se finalizeze cu succes.

Câine

Influxurile astrale îți vor da o îndrăzneală extraordinară și vei obține o mulțime de beneficii. Vei demara proiecte îndrăznețe. Relațiile amoroase vor fi fi foarte bune, dar, cu toate acestea, ferește-te oarecum de bârfă…

Porc

Totul va merge bine pentru tine pe plan profesional, dacă vei da dovadă de înțelepciune și vei vorbi mai puțin. Nu te vei simți întotdeauna în largul tău deoarece, pe de o parte, vei dori să impui voința ta, iar pe de altă parte, vei insista asupra menținerii unor relații armonioase și plăcute cu cei din anturajul tău. Ai tendința de a ridica vocea, în scopul de a obține ceea ce consideri că ți se datorează.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies