Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 15-21 Mai 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 15-21 Mai 2017

autor Elena Yvette
357 vizualizari

Șobolan

Cu copiii, dialogul va fi aproape imposibil, intențiile tale bune vor fi interpretate de ei ca afront sau tiranie; lasă lucrurile să se domolească puțin înainte de a relua discuțiile. Te-ai putea juca cu sentimentele cuiva care te iubește sincer, iar în același timp vei fi nemulțumit de situație. Nu te întrista prea mult, deși problemele care par să rămână cu tine.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-15-21-Mai-2017

Bivol

Bucuriile familiei vor fi prioritare. Copiii tăi vor fi o sursă de satisfacție pentru tine. Unele îmbunătățiri semnificative, ce rezultă dintr-o conjunctură favorabilă, vor veni pentru a întări această atmosferă, mai degrabă euforică.

Tigru

Va fi o ambianță favorabilă pentru munca ta, te poți evidenția prin imaginație și creativitate. Fii ferm în cuvintele tale, vei impresiona. Trebuie sa te ferești de pietre renale; evită excesul de plante verzi, în special de spanac și măcriș. Vei fi ținta unor prieteni autodeclarați care vor spune povești urâte despre tine peste tot; acest lucru te-ar putea supăra; pentru a nu cădea în capcana unor astfel de „prieteni” lipsiți de scrupule, fii conștient de propria ta valoare!

Iepure

Trebuie să accepți obligațiile de bunăvoie, pentru a evita complicațiile viitoare. Problemele tale se vor clarifica, din fericire, destul de rapid. În ciuda numeroaselor tale ocupații, fă sport, nu neglija acest aspect. Este necesară o igienă riguroasă, mai ales în cazul celor care au mai mulți parteneri sexuali.

Dragon

Cu tine, chiar și o atracție care începe ușor poate deveni rapid un mare „foc” de iubire. Instinctele tale te-ar putea birui; nu le lăsa să te domine complet. Vei avea idei geniale;, așa că profită de acest lucru, mai ales pe plan profesional. Nervii îți vor fi puși la grea încercare; vei avea parte de o iritare maximă din cauza copiilor tăi. Te vei certa cu vecinii și vei avea o dispută mare cu partenerul tău.

Șarpe

Te vei simți bine doar dacă ești îndrăgostit. Nu te lăsa enervat de problemele interne mărunte; mai presus de toate, abține-te din a țipa la copiii tăi, chiar dacă aceștia sunt obraznici. Va fi în interesul tău să consumi produse fără grăsimi, în scopul de a preveni problema tulburărilor excesului de greutate, precum și afecțiunile cardiovasculare.

Cal

Va dispărea tot ceea ce a constituit o frustrare, o limitare sau un obstacol în calea realizării sau dezvoltării dorințelor tale. Astrele sunt favorabile în ceea ce privește dragostea, banii și cariera. Nu te lăsa acaparat de unele idei sumbre. Vei obține mari satisfacții pe plan profesional și sunt avantajate călătoriile în străinătate. Unul dintre prietenii tăi a încercat și va încerca în continuare să abuzeze de bunătatea ta; nu trebuie să îl lași să profite.

Oaie

Vei forma alianțe care te vor sprijini, astfel că vei fi capabil să elimini obstacolele. Cu toate acestea, vei observa uneori că vei avea tendința de ezitare și teamă. Vor fi tensiuni în cadrul familiei.

Maimuță

Acest climat astral va înclina spre euforie. Mai presus de toate, nu ceda tentației de a încerca să rezolvi problemele prin modalități care au caracter ilegal sau scandalos. Pentru a avea o stare foarte bună de sănătate și a preveni bolile cardiovasculare, trebuie să reduci consumul de carne și unt.

Cocoș

Vor exista unele riscuri de convulsii inflamatorii. Te vor descumpăni întârzierile pe plan profesional, deoarece îți vor decala planurile. Încearcă să fii tare, deoarece starea ta psihică va fi, probabil, întunecată de temeri nefondate sau melancolie.

Câine

Vei manifesta entuziasm pentru aventuri și descoperiri, te vei bucura de viață la maximum. Continuă pe această cale, fără regrete! Vei da dovadă de multă ingeniozitate și răbdare, încât îți vei rezolva toate problemele. Vei întâlni, probabil, o persoană care te va atrage puternic din punct de vedere sexual, dar care nu se va potrivi în ceea ce privește afinitățile intelectuale…

Porc

Te vei simți nervos, emotiv, stânjenit. Dacă nu iei măsurile de precauție necesare, viața amoroasă ar putea fi foarte perturbată, mai ales în cazul în care ai pe cineva de mult timp. Ferește-te, deoarece vei avea tendința să exagerezi. Nu poți obține întotdeauna ceea ce vrei, așa că învață să mai lași de la tine.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies