Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 22-28 Mai 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 22-28 Mai 2017

autor Elena Yvette
285 vizualizari
loading...

Șobolan

Unele cunoștințe (posibil chiar colegi de muncă) vor face anumite gesturi în primele zile ale săptămânii care te vor face să îți schimbi total părerea despre ele. Se pare că „nu tot ce zboară se mănâncă”. Pe viitor, să ai mai multă grijă la aceste persoane!

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-22-28-Mai-2017

Bivol

Peste tot pe unde mergi adopți o poziție de șef. Ar fi bine să începi să o lași puțin mai moale, deoarece nu toată lumea agreează o astfel de atitudine, mai ales cei de acasă.

Tigru

Zilele acestea te vei implica în foarte multe activități, însă puține dintre ele vei reuși să le duci la bun final. Dacă știi că mai ai și altceva de făcut, nu te arunca cu capul înainte în tot ceea ce ar putea însemna un câștig suplimentar.

Iepure

Te implici chiar 200% în job-ul pe care-l ai și lași orice altceva pe locul doi. Încearcă să te gândești că cei dragi au și ei nevoie de tine din când în când, poate doar ca să te știe lângă ei, nu ca să depui eforturi mari pentru a-i ajuta cu ceva anume.

Dragon

Ai o mulțime de planuri în cap, planuri pentru a căror împlinire vei depune numeroase eforturi pe parcursul acestei săptămâni. Dacă unele dintre acestea nu se împlinesc, este posibil ca printre cauze să se numere unele persoane din jur care par a fi invidioase mereu pe tine. Deschide bine ochii să vezi de cine ar trebui să te lipsești de acum înainte!

Șarpe

Se pare că în ultima vreme ai primit tot felul de propuneri însă la începutul acestei săptămâni vei primi una de nerefuzat. Ar fi posibil totuși să vină vorba și despre o deplasare, dar, dacă accepți devreme, s-ar putea ca pe weekend să fii deja înapoi acasă.

Cal

Este o săptămână în care nu prea vrei să ai tangențe cu lumea din jur. Preferi să stai izolată o vreme, deoarece ai anumite gânduri pe care vrei să le lămurești si vrei să fii împăcată cu acestea și cu tine însăți.

Oaie

Prietenele tale par să te sufoce cu sfaturile pe care ți le dau. În prima parte a săptămânii se va ivi o ocazie pe care nu ar trebui să o ratezi, iar acestea sunt primele care îți vor spune acest lucru. Încearcă să nu le ignori tot timpul și gândește-te că uneori ele sunt cele care îți spun cu voce tare ceea ce tu nu ai curajul să spui.

Maimuță

Se pare că vei refuza o colaborare din cauza faptului că ești nevoită să investești puțin în avans în aceasta. Dacă vei face acest lucru de fiecare dată când se ivește ceva, ai putea să nu avansezi deloc din niciun punct de vedere, iar un sentiment de stagnare și-ar putea face resimțită prezența.

Cocoș

Este o perioadă în care ar trebui să nu ții cont de toate sfaturile primite, în special de cele venite din partea colegilor de muncă. Unii dintre ei vor să te pună într-o lumină proastă și vor apela la tot felul de șiretlicuri ca să facă acest lucru.

Câine

Săptămâna aceasta strălucești peste tot pe unde mergi. Ai o dispoziție demnă de invidiat, însă acest lucru se datorează răsfățurilor pe care le primești din partea partenerului tău. Se pare că acesta vrea să te mulțumească din toate punctele de vedere…

Porc

Este o săptămână stresantă din toate punctele de vedere. Nici la muncă, nici acasă nu ai parte de puțin timp să îți tragi sufletul, iar acest lucru te va doborî până la finalul săptămânii. Rămâi adunată și încearcă pe cât posibil să-ți păstrezi calmul!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies