Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 3-9 Aprilie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 3-9 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
193 vizualizari

Șobolan

Chiar dacă tu ești deziluzionat, de data aceasta vei pune dragostea pe primul loc în viața ta. Vor fi întâlniri fermecătoare sau o îmbunătățire spectaculoasă a relațiilor de dragoste existente. Fii atent de două ori, dacă ești predispus la probleme cardiovasculare. Vei fi plin de dinamism și vei lupta împotriva microbilor și virușilor. Sensibil și intuitiv, vei putea folosi flerul pentru a face minuni în cariera ta; ambiția ta se va trezi și va fi foarte motivată să reușească.

Zodiacul-chinezesc

Bivol

Nu uita să faci exerciții pentru a-ți păstra silueta în ciuda exceselor alimentare. Vei decide să preiei controlul gospodăriei și vei reuși acest lucru. În toate discuțiile tale, încercă să eviți cuvinte incomode. Șansa și speculațiile te vor ajuta de data aceasta; dar nu te baza în mod unic pe intuiție; cere un sfat anturajului tău și de la specialiști.

Tigru

Urmează-ți intuiția, care va fi excelentă. Încearcă să nu faci pe șeful prea mult față de copiii tăi, în caz contrar, comunicarea va fi blocată. Evenimente surprinzătoare vor avea loc în viața ta amoroasă și nu vor fi așa de rele. Ești foarte motivat pentru a-ți realiza ambițiile profesionale, vei face eforturi intense și vei fi foarte dornic de a-ți atinge obiectivele.

Iepure

Relațiile de familie pot avea probleme. În viața ta de cuplu, încearcă să păstrezi puterea erotică în ceea ce privește nuditatea ta. Cel mai bun mod pentru a preveni plictiseala ar fi să te implici într-un hobby palpitant. De data aceasta, încrederea în tine însuți va fi singura garanție a succesului tău. Viața ta socială va fi foarte activă.

Dragon

Va fi o perioadă de reconstrucție, cu numeroase șanse de a profita și, mai ales, cu posibilitatea unei inversări de situație într-un mod foarte favorabil, în domeniul sentimentelor, cât și în cel al carierei și finanțelor. Dacă ai copii, să nu fii prea posesiv, dar nici tolerant, să le acorzi o anumită independență, chiar dacă acest lucru necesită o supraveghere discretă.

Șarpe

Farmecul tău va fi operativ și nu vei avea mari dificultăți în stabilirea unor relații noi. Cu toate acestea, încearcă să controlezi izbucnirile tale, care vor fi uneori prea pasionate și ai putea comite erori regretabile de judecată. Anumite tranzacții financiare vor cere multă răbdare și pregătire îndelungată. Vei fi cuprins de o mare dorință de descoperire și o pasiune arzătoare pentru a învăța lucruri noi.

Cal

Riscurile de diabet vor crește. Trebuie să le previi, prin adoptarea unui regim alimentar adecvat. Începe cu eliminarea zahărului prin înlocuirea acestuia cu un îndulcitor artificial; redu consumul de produse de patiserie. Lucrurile vor merge foarte bine; vei fi eficient, iar rapiditatea ta de a lua o decizie îți va permite să obții oferte de afaceri interesante, chiar sub nasul tuturor competitorilor. Nu te opri pe drum: înviorează-ți ritmul, pentru a atinge cele mai multe succese posibile în timp ce circumstanțele sunt atât de favorabile.

Oaie

Vei beneficia de voință, mai degrabă excepțională a minții și a preciziei de reflexe; profită de acest lucru pentru a aborda afacerile dificile. Va fi trădare în aer; ea va veni din cercul propriilor prieteni intimi; prin urmare, să fi vigilent.

Maimuță

Perturbații în viața ta afectivă. Vei simți o teamă aproape patologică de a-ți pierde partenerul; această teamă va da naștere unor crize de gelozie, care îl vor irita foarte mult pe partener. Niște probleme financiare mărunte te vor deranja și obliga să amâni dorințele sălbatice de a cheltui. Convingerile tale religioase și filosofice vor fi deodată puternic zdruncinate.

Cocoș

Te-ai determinat să înveți o limbă străină și vei avea parte de satisfacții imense și profituri datorită acesteia. Legăturile de cuplu vor fi bune; vă veți acorda reciproc independență, dar veți fi uniți în idei și proiecte comune. Ambianța familială va fi detestabilă; copiii tăi vor fi în mod special agresivi, îmbufnați și rebeli. Tensiunile se vor atenua treptat. Prin urmare, ai răbdare.

Câine

Vei avea posibilitatea de a realiza unele dintre dorințele tale, datorită determinării și norocului care te va însoți. Vei ști cum să profiți de acest lucru într-un mod pozitiv. Vei fi vulnerabil în fața unor nebunii amoroase. Formă fizică va fi bună, iar tonusul, extraordinar…

Porc

Energia și entuziasmul în muncă te vor face să realizezi lucruri excepționale. Un asociat sau coleg care a interpretat cuvintele în mod greșit va încerca să aibă o ceartă cu tine. Vei fi mai iritabil, mai nerăbdător decât de obicei, iar acest lucru nu va favoriza relația amoroasă. Riscuri de inflamație, dar fără gravitate. Problemele digestive se pot înrăutăți și au nevoie de atenție; nu ezita să consulți un medic dacă simți o durere acută la nivelul stomacului.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies