Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 8-14 Mai 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 8-14 Mai 2017

autor Elena Yvette
204 vizualizari
loading...

Șobolan

Vei decide să iei destinul sentimental în mână. Dacă ai impresia de a fi fost păcălit de către o persoană fermecătoare, te vei răzbuna într-un mod adecvat. Vei ști cum să profiți de anumite oferte de afaceri. A crescut norocul  în jocurile de noroc. Seninătatea ta va încânta pe toți cei care te vor întâlni; se vor simti calmați, liniștiți; nu e de mirare de ce compania ta va fi foarte mult căutată.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-8-14-Mai-2017

Bivol

Vei beneficia de aspecte astrale pozitive în relațiile cu alții, în viața privată, cât și în munca ta. Treaba ta va fi constructivă și este posibil să te bucuri de noi avantaje. Persoanele singure vor avea toate șansele de a rupe singurătatea. O mare satisfacție în prietenie. Ușa se poate să se fi trântit, și după ce s-a închis va constitui un obstacol greu de depășit între tine și partenerul tau; calmează-te, lasă mândria și caută reconciliere.

Tigru

O fază de excitare, constând din excese verbale sau emotive, necesită  auto-control. Impulsiv, vei putea fi capabil să profiți de afacerile bune de funcționare, dar, pe de altă parte, vei avea riscul de a greși, în unele dintre judecățile tale de primă importanță. Dezacord de familie cu privire la o achiziție; dar, în cazul în care fiecare dintre ele prezintă bună voință, problema va fi rezolvată fără lacrimi sau strigăte.

Iepure

Anumite probleme de cuplu sunt de temut. Acestea vor apărea în primul rând, din cauza diferențelor de opinie privind educația copiilor și direcția pe care trebuie să se acorde ambițiilor tale. Afacerile tale se vor descurca fără probleme; Prin urmare, va fi posibil acum pentru tine să încetinești ritmul de lucru și de a aborda activitățile secundare. Reacțiile imune vor fi amplificate; mici alergii cauzate de acarieni de praf.

Dragon

Nativii fără legături speciale vor vedea dorințele lor amoroase îndeplinite. Pentru a se înțelege sentimental și senzual va fi nevoie de înțelegere intelectuală și schimburi  mai fructuoase. Păstrează un ceas pe sistemul nervos; să înveți să te relaxezi. În cazul călătoriilor în străinătate, să iei toate măsurile de precauție necesare.

Șarpe

Acest mediu astral va consolida nevoia de a reflecta calm, cu răbdare, calculare și elaborare de strategii sau de stabilirea planurilor de viitor. În acest fel, multe lucruri vor fi în embrion și va ieși în câteva luni. Scădere sensibilă a vitalității, oboseală, epuizare: aceste boli provin dintr-un exces de stres, mai degrabă decât dintr-o lipsă de vitamine sau minerale. Vei fi mai vulnerabil decât de obicei la o serie de boli mici.

Cal

Acest mediu astral, ar trebui să îți permită să aștepți bucurii afective și un climat agreabil. Acesta te va incita, de asemenea, va arăta vigilență în planurile tale, astfel încât să nu crezi că luna este făcută din brânză verde, să te fereaști de promisiuni vagi. O atmosferă liniștită și senină va domni în domeniul amoros; profită de aceasta pentru a stabili lucrurile cu partenerul tău.

Oaie

Poți face cuceriri amoroase interesante, dar cu condiția de a scăpa de toate gândurile negative despre tine; să fi convins de calitățile tale și puterea ta fermecătoare. Acesta nu va fi absolut momentul să te complaci în afaceri; în plus față de lipsa de judecată și de clarviziune, vei tinde să fi intolerant, iar acest lucru este susceptibil de a  provoca unele obstacole în relațiile tale. Acesta va fi timpul pentru a lua măsurile necesare, astfel încât să realizezi progrese în proiectele personale și profesionale.

Maimuță

Vei suferi o ușoară insomnie și accelerare intermitentă a ritmului cardiac. Care este cel mai agasant este că temerile tale vor fi difuze și inutile. Pentru mulți dintre voi, lucrul va fi intens și s-ar putea suferi de prea multă muncă, dacă nu ai suficientă voință pentru a te forța să iei momente de odihnă în timpul zilei. Vei încerca să te impui și să fi ascultat.

Cocoș

Moralul va fi ridicat. Satisfacțile sentimentale vor fi mai mult sau mai puțin responsabile pentru că: atunci când inima merge bine, totul merge bine, desigur! Vei lucra în direcția bună, astfel încât să-ți realizezi visele. De data aceasta, ferește-te de sfaturile celor apropiați.

Câine

Încercă să nu cedezi neglijenței sau descurajării în cazul în care unele dintre întreprinderile tale nu îndeplinesc cu succes funcția dorințelor tale. În dragoste, chiar dacă destinul pune persoanele fermecătoare pe drum, s-ar putea foarte bine să le descurajeze; într-adevăr, vei aștepta atât de mult de la alții, fără a face nici un efort, iar ei vor crede că tu ești indiferent.

Porc

Monotonia vieții de zi cu zi va părea profund plictisitore pentru tine. Acest sentiment de monotonie va fi periculos, deoarece ar putea incita să fugi de rutină prin mijloace mai mult sau mai puțin prostești. Viața ta sentimentală poate fi incoloră pentru ceva timp; acest lucru nu va fi din cauza oricărui ghinion, ci pur și simplu la inconstanța ta.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies