Home Horoscop Horoscop de weekend 11-13 August 2017: Săgetătorii au unele tensiuni în relaţia de cuplu

Horoscop de weekend 11-13 August 2017: Săgetătorii au unele tensiuni în relaţia de cuplu

autor Elena Yvette
463 views 4 minute timp de citit

Taurii au parte de un weekend relaxant, Săgetătorii au unele tensiuni în relaţia de cuplu, iar viaţa Capricornilor este dominată de haos.

weekend 11-13 August 2017

Berbec

Acest weekend îți aduce frustrare, supărări care îți afectează nu doar finanțele, ci și viaţa privată. Nu încerca astăzi abordări noi care ţi-ar putea schimba viața, mai ales dacă eşti căsătorit, căci rişti ca viaţa de cuplu să se destrame. Fă o baie relaxantă. Te vei simți rapid revigorat, gata să înfrunţi orice!

Taur

După ce ai depus în cursul săptămânii un efort deosebit, aşa cum ți-au cerut şefii, ai parte de un weekend relaxant, care îți stimulează imaginaţia şi te va face să te simţi cu mult mai tânăr. Iubirea te va purta în sfere înalte, dar să ai grijă să dai la o parte îndoielile şi gândurile negative, căci sunt nefondate şi ți-ar afecta viaţa emoţională.

Gemeni

Pe plan financiar ai oportunități frumoase și reale de dezvoltare. Te concentrezi pe deplin asupra muncii, iar acest lucru îți va aduce succes deplin în negocieri foarte delicate. Păcat ca starea ta este în rest destul de mohorâtă. Dar armonia și liniștea îți vor fi întărite prin momente de tandreţe şi senzualitate. Îți poți surprinde partenerul prin prepararea unei cine romantice, iar nopţile vor fi „condimentate” pe cinste!

Rac            

Ai parte de unele oportunităţi nesperate şi provocări care pot cauza însă unele probleme cu persoana iubită, de aceea este ideal ca şi aceasta să fie implicată în toate planurile tale de viitor. Comunicarea este esenţială în aceste momente.

Leu

În această perioadă, este bine să luaţi lucrurile aşa cum sunt, să evitaţi supărările inutile şi discuţiile subite. Veţi avea parte de unele situaţii tensioante, dar este bine să fiţi optimist şi veţi trece peste orice problemă.

Fecioară

Aveţi parte zilele acestea de unele evenimente speciale la care nu v-aţi fi aşteptat, dar care aduc fericirea pe chipul vostru, deci vor fi câteva zile minunate. Vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi partenerului de viaţă, pentru o zi cât mai reuşită.

Balanţă

Te vei pune pe primul loc în această perioadă, după o vreme în care nu prea ai avut grijă de tine. Este bine să nu te gândeşti la părerile celor din jurul tău şi să faci exact ceea ce-ţi doreşti, pentru a te bucura din plin de viaţă.

Scorpion

Relaţia ta de cuplu va evolua în această perioadă şi va ajunge la un nivel nou de stabilitate, ceea ce îţi va da o linişte şi o siguranţă binemeritate. Este cea mai bună perioadă pentru tine din punct de vedere sentimental, aşa că profită din plin de orice clipă alături de persoana iubită.
Săgetător

Apar unele tensiuni în viaţa de cuplu, pentru că munca îţi ocupă cea mai mare parte a timpului acum, iar partenerul se simte lăsat deoparte. Încearcă să găseşti un echilibru în toate şi vei vedea că problemele se vor rezolva.

Capricorn

Pentru tine este o perioadă dominată de un adevărat haos, sub toate aspectele. Ai unele probleme la locul de muncă şi nici relaţia de familie nu este dintre cele mai bune. Încearcă să îţi menţii calmul şi să găseşi rezolvări rapide la toate problemele care apar.

Vărsător

Naturaleţea este cea care te caracterizează zilele acestea, toate lucrurile sunt spontane la tine şi reuşeşti mereu să găseşti rezolvări neaşteptate la cele mai diverse probleme. Prietenii sunt mereu în jurul tău, pentru că sfaturile tale sunt dintre cele mai bune…

Peşti

Ai un umor molipsitor în această perioadă, care atrage oamenii ca un magnet în jurul tău, buna ta dispoziţie fiind de-a dreptul contagioasă. Este o perioadă de relaxare şi petrecere a timpului cu prietenii, de găsire a unor pasiuni noi şi de relaxare.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies