HomeHoroscop Horoscop de weekend 14-16 Aprilie 2017

Horoscop de weekend 14-16 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 916 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Horoscop-de-weekend-14-16-Aprilie-2017.jpg

Leii au parte de un weekend cum nu au mai avut de multă vreme, Săgetătorii reușesc să își respecte planurile stabilite, iar Capricornii sunt avantajați din punct de vedere financiar.

Berbec

Ai parte de un weekend agitat și plin cu tot felul de activități, însă care nu aparțin de viața personală, cel puțin, nu toate. Gândește logic, nu te pripi și încearcă să nu te lași condusă de nervi și stres.

Taur

Cineva reușește să te scoată din sărite și nu pare a avea de gând să renunțe la acest lucru, cel puțin, nu foarte curând. Concentrează-te cât mai bine și nu-l lăsa să obțină ceea ce își dorește, altfel, vei avea parte de o pierdere pe care nu ți-o permiți în momentele de față.

Gemeni

Dacă ai în plan să faci o sesiune intensă de shopping, încearcă să îți faci lista de cumpărături înainte de intra în magazine, altfel, tentația de a cheltui va fi mult prea mare. Dacă îți rămân niște bani, ai putea foarte bine să-i economisești.

Rac

În cursul acestui weekend îți vei focusa o mare parte din atenție și eforturi asupra persoanelor mai în vârstă din familia ta. Unele dintre ele se confruntă cu mici probleme, de diverse naturi, așa că ar fi momentul să oferi o mână de ajutor.

Leu

Nu ai avut timp să îți planifici în avans activitățile pentru acest weekend, așa că te lași pe mâinile prietenilor tăi. Chiar dacă ai mici dubii, aceștia vor reuși să facă weekendul tău unul de neuitat.

Fecioară

Partenerul tău de viață are niște planuri pregătite de ceva timp și ideile sale par a fi unele destul de bune. Chiar dacă vrei să i te împotrivești pentru un moment, încearcă să fii mai îngăduitoare și privește părțile bune în ceea ce propune.

Balanță

Ești prinsă până peste cap în activitățile casnice, însă nu prea ai variante de alegere. Trebuia să vină și acest moment, așa că nu i te împotrivești și încerci să îți faci cât mai bine treaba.

Scorpion

Întâmpini o situație destul de ciudată în prima parte a weekendului și nu știi cum anume să o interpretezi sau cum să o gestionezi. Decât să pierzi timpul degeaba, ai face bine să ceri ajutorul cuiva drag.

Săgetător

Planurile tale în ceea ce privește acest weekend sunt unele destul de mărețe, însă vei reuși să le duci la un bun final, asta cu puțin ajutor venit din partea partenerului tău de viață. Chiar dacă ai puțin mai multă treabă, vei reuși să te și odihnești.

Capricorn

Conjunctura astrală te favorizează, în special în ceea ce privește partea financiară. Intri în posesia unei sume de bani care îți este de mare ajutor și vei reuși să finalizezi un proiect personal de care te-ai apucat cu mult timp în urmă.

Vărsător

Ar fi bine să petreci mai mult timp acasă, în compania familiei tale. Aceasta se simte cam lăsată deoparte și cei dragi încep să se îndoiască de cuvintele tale. Ar fi bine să iei atitudine până nu îți scapă de sub control întreaga situație…

Pești

Vrei să ai parte de momente de relaxare și odihnă, motiv pentru care vei refuza orice invitație care îți va fi făcută. Simți nevoia să respiri puțin, așa că nu faci nicio promisiune nimănui.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed