Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018: weekendul vine insotit de schimbari


4099

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018: Weekendul vine însoțit de schimbări, iar pentru Săgetători duminică este ziua pentru un venit in plus.

 Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Berbec

-weekendul vine însoțit de schimbări, sâmbătă sunt șanse mari pentru nativul din zodia Berbec să atragă privirea unei persoane, poate fi un moment important pentru acesta.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Taur

-are o întâlnire pe care nativul din zodia Taur a programat-o din timp, căci weekendul este un prilej pentru acesta de a se relaxa. Vă exprimați un gând ascuns în fața unui apropiat, dar nu veți simți că vă este apreciată sinceritatea.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Gemeni

-o vizită neașteptată vă pune pe drumuri, fie grăbiți treburile casnice, fie vă amânați alte activități în favoarea musafirilor. Duminică, nativul Gemeni va participa în organizarea unui eveniment în familie.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Rac

-nativul Rac poate fi ușor nemulțumit de rezultatul unui proiect sau de o activitate pe care a făcut-o alături de un apropiat. Sâmbătă este rost de bani, dar și de cheltuieli, însă nativul nu se mai preocupă așa mult de acest aspect.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Leu

-te vei bucura de momentele alături de membrii familiei, însă problemele financiare au un raport destul de însemnat în discuții. Un apropiat îi va face pe plac nativului, după lungi discuții în contradictoriu. Duminică se anunță drumuri pentru nativul Leu.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Fecioară

-sâmbătă, poate că nativul din zodia Fecioară nu va putea onora cu prezența sa o invitație din partea unui apropiat, însă cu siguranța duminică îşi va face cu siguranță timp.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Balanță

-deși sunteți în urmă cu veștile, nu doriți să vă informați despre ce s-a mai întâmplat. Duminică, nativul Balanță va împărtăși cu un membru al familiei bucuria unei prime sau unui prim salariu.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Scorpion

-în acest weekend te vei ocupa in cea mai mare parte a timpului cu pasiunile tale, iar dacă cei din jur nu vor fi de partea ta, vei încerca să nu te impacientezi. Duminică, nativul va petrece timp în mijlocul familiei.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Săgetător

-o invitație în oraș îi luminează ziua nativului Săgetător, dar timpul nu îi va permite sa se bucure deplin. Duminică este rost de bani pentru acesta, chiar dacă va face unele sacrificii.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Capricorn

-nativul din zodia Capricorn are parte de o surpriză sâmbătă, fie ca este vorba de o vizită a unei rude plecate în străinătate, fie că este vorba de un beneficiu din cadrul locului de muncă.

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Vărsător

-sâmbătă, nativul Vărsător face planuri pentru o mică vacanță alături de un membru din familie. Spre sfârșitul weekendului va profita și va ieși alături de un apropiat la o sesiune de cumpărături pentru casă…

Horoscop de weekend 15-17 Iunie 2018 Pești

-datorită unui apropiat, nativul din zodia Pești va fi scutit de multe drumuri în acest weekend, chiar dacă simțea nevoia de o plimbare. Duminică va organiza o reuniune de familie și, printre altele, îşi va face curaj să pună problema cheltuielilor.