HomeHoroscop Horoscop de weekend 16-18 Iunie 2017: Balanţele vor avea parte de un weekend special

Horoscop de weekend 16-18 Iunie 2017: Balanţele vor avea parte de un weekend special

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 835 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Horoscop-de-weekend-16-18-Iunie-2017.jpg

Balanţele vor avea parte de un weekend special, Scorpionii vor rezolva probleme de mult amânate, iar Peştii au parte de întâlniri romantice.

 

Berbec

Ar trebui să eviți gafele verbale. Orice persoană are dreptul la opinie şi vei risca niște conflicte care vor fi dificil de iertat. Weekendul te regăseşte cu spirit inovator, dornic sa-ţi pui ideile în aplicare.

Taur

Natura te-a creat ca fiind un consumator vorace de glume. Dar gândurile tale ascunse nu-ţi dau pace şi nu te lasă să ieşi din încordarea cotidiană. Cu toate acestea, zeii sunt martori că faci eforturi exasperate să depăşeşti situaţia şi să redevii omul vesel de dinainte.

Gemeni

Trebuie să încetezi să te comporţi ca o coţofană. Ar trebui să ştii că dacă nu adaugi convingere în ceea ce faci şi ce zici, nu vei fi crezut de nimeni și vei ajunge să pălăvrăgeşti doar în tramvaie şi autobuze.

Rac

Aruncă o privire în interiorul „carapacei” tale şi vezi dacă mai eşti acolo. Învaţă să relaţionezi cu cei din jurul tău, nu te ascunde de ei în speranţa că vei găsi pacea. Dialogul este întotdeauna cea mai bună soluţie pentru rezolvarea oricărei probleme.

Leu

Eşti ca un kamikaze gata să detoneze un „cocktail molotov” de sentimente contradictorii. Fii prudent dacă nu doreşti să pierzi bucăţi de suflet. Nu îţi asuma riscuri inutile şi fii dispus la unele compromisuri pentru bunăstarea relaţiilor de suflet!

Fecioară

Doza recomandată pentru weekend: dimineți lungi şi seri liniștite. Nu ezita să te ghemuiești în braţele partenerului ca sa găsești liniştea mult dorită. Este momentul ideal pentru a îți reîncărca bateriile şi a te bucura din plin de micile plăceri ale vieţii!

Balanţă

Nativii din această zodie vor avea parte de un weekend special. Pe de o parte, ai o stare de spirit contradictorie, iar pe de altă parte, vrei conciliere. Te vei balansa de la o stare la alta, dar, spre finalul intervalului, vei reuşi să-ţi găseşti echilibrul.

Scorpion

Acest weekend va arăta ca o cursă cu obstacole. Vei încerca să-ţi pui în ordine toate problemele lăsate nerezolvate, eşti binedispus şi împăciuitor cu toată lumea. Este bine totuşi să acorzi lucrurilor importante atenţia cuvenită şi să nu te grăbeşti pentru a termina totul în cel mai scurt timp.

Săgetător

Un weekend de basm. Plăcerile din sânul familiei te așteaptă cu brațele deschise. Creaţia este un alt sector vedetă în acest weekend. Poţi începe să pictezi, să scrii un roman sau un scenariu de film, toate vor avea un succes neaşteptat!

Capricorn

Vei experimenta relaţii amoroase stabile şi liniştitoare. Dacă ești deja într-o relaţie, vei reprezenta pentru celălalt o garanţie pe termen lung, iar dacă te aventurezi într-o iubire nouă, aceasta va fi pe viaţă.

Vărsător

Acest weekend îţi va aduce supărări mici care îți pot provoca indigestie. Iei totul prea personal, exagerezi, faci din țânțar armăsar. Trebuie să depui un efort foarte mare pentru a depăşi momentul…

Peşti

Eşti îndrăgostit, iar întâlnirea programată din acest weekend te copleşeşte. Sunteţi deja un cuplu şi conjugaţi împreună verbul a iubi. Această perioadă va fi plină de momente magice!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed