HomeHoroscop Horoscop de weekend 16-18 Martie 2018

Horoscop de weekend 16-18 Martie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 807 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Horoscop-de-weekend-16-18-Martie.jpg

Berbecii reușesc să termine ceea ce au început, Gemenii trebuie să fie mai calmi decât de obicei, iar Taurii trebuie să ia anumite decizii. Iată ce se întâmplă și cu celelalte zodii:

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec se anunță un weekend în care dau toate forțele pentru a reuși să termine la timp ceea ce își doresc. Au energie și dau dovadă de multă muncă și răbdare în ceea ce au de făcut. Sunteți mulțumit că aveți parte de acest weekend, care să vă ajute să duceți la bun sfârșit orice activitate pe care ați început-o.

Taur

Taurii au avut parte de unele neînțelegeri în ultima perioadă, însă în acest sfârșit de săptămână apele se vor liniști și vor reuși să se împace cu toată lumea. Nu purtați pică nimănui, ci dați-le oamenilor timp să se gândească la ceea ce au de făcut. De cele mai multe ori, rezultatele unor acțiuni nu stau în mâinile dumneavoastră.

Gemeni

Sunteți liniștit și gata să vă odihniți în aceste două zile pe care le așteptați cu mare nerăbdare. Evitați orice ceartă cu membrii familiei sau cu partenerul de viață. Fiți calm și concentrați-vă doar pe propria persoană în aceste zile. Este perioada în care trebuie să vă încărcați bateriile, pentru a porni cu dreptul în noua săptămână.

Rac

Petreceți weekendul cu prietenii și persoanele dragi la care țineți. Nu vă stă nimic în drum atunci când intenționați să faceți lucrurile așa cum vă doriți. Dați dovadă de putere, entuziasm și o bună concentrare în absolut orice activitate care vă e pe plac și care vă poate aduce satisfacțiile materiale pe care vi le doriți.

Leu

Aveți planuri foarte mari pentru acest sfârșit de săptămână. Fie doriți să plecați la munte sau într-o drumeție oarecare, prietenii răspund pozitiv invitațiilor dumneavoastră și nu vor refuza nicio ocazie de distracție. Vremea nu prea ține cu voi, însă acesta nu e un impediment în a vă distra. Profitați la maximum de momentele petrecute împreună!

Fecioară

Sunteți în centrul atenției, iar cei din jur vă laudă pentru tot ceea ce sunteți și ce faceți. Sunteți mulțumit de activitățile întreprinse în ultima perioadă, dar și de propria persoană. Simțiți că toată munca și tot efortul au meritat pentru a ajunge la rezultatele pe care vi le doriți, iar acum culegeți roadele. Profitați de aceste zile în care sunteți vedetă!

Balanţă

Vă înțelegeți bine cu toată lumea, cei din jur sunt de acord cu dumneavoastră în tot ceea ce propuneți, iar familia vă sprijină în absolut orice situație. Nu puneți la suflet o veste proastă pe care o primiți duminică, pentru că nu este adevărată! Veți risca să vă pierdeți bunăstarea, pentru o prostie. Simțiți-vă bine indiferent de situație, alături de toți cei din jur, care corespund stării dumneavoastre de spirit.

Scorpion

Abia ați așteptat acest weekend, pentru a vă face ordine în gânduri și în suflet. Vă doriți să faceți unele schimbări pe plan personal care nu suportă amânare. Fiți hotărât și începeți chiar acum să faceți lucrurile pe care vi le doriți de atâta vreme! Situația e în mâinile dumneavoastră, trebuie doar să-i dați startul.

Săgetător

V-ați pus în gând să vă atingeți anumite obiective și nu vă gândiți la nicio altă variantă în plus. Sunteți conștient că ceea ce vreți este cel mai bine și nu vă clintiți din această direcție pentru nimic în lume. Porniți acum spre lucrurile pe care vi le doriți și încercați să nu vă lăsați influențat atunci când ceilalți au ceva de spus. Urmați-vă gândurile și inima și veți obține numai lucruri bune!

Capricorn

Aveți un weekend excepțional, din toate punctele de vedere. În relația de cuplu, lucrurile merg mai mult ca perfect, în familie sunteți înconjurat de iubire și laude, vă veți simți foarte răsfățat, așa cum vă doriți. Stați mai mult în compania familiei și a partenerului de viață, vă veți simți minunat!

Vărsător

Doriți să încheiați un capitol care nu vă mai aduce nimic bun de ceva vreme. Până acum ați tot amânat momentul, însă a venit vremea să puneți punctul pe „i” și să luați decizia corectă. Faceți exact ce simțiți și nu ezitați! Mai bine rezolvați lucrurile la timp, decât să le amânați și să greșiți așteptând. Sunteți singurul care poate face ceva pentru a schimba lucrurile…

Peşti

Doriți să începeți un proiect de care vă e puțin teamă. Este ceva nou, la care nu ați mai lucrat până acum. Sfatul acestui weekend este să nu vă temeți de provocări noi, pentru că ele pot fi începutul unui mare succes profesional pe care-l veți dobândi în timp.. Fiți curajos și implicați-vă cât mai mult posibil în acest proiect. Nu veți regreta!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed