Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 pentru toate zodiile


246

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018: Gemenii reiau relația cu un prieten mai vechi, Săgetătorii au prea multe planuri pentru acest weekend, iar Capricornii vor pleca într-o vacanță exotică.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Berbec

Cineva recent intrat în viața ta te face să te gândești serios la relația pe care o aveți; ascultă-ți inima însă nu lăsa imaginația să te ducă prea departe, pășește cu încredere într-o nouă etapă a relație tale și nu vei regreta!

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Taur

Îți dorești mai multă distracție și aventură, însă va trebui să treci și la acțiune, dacă vrei să ieși din rutina care te nemulțumește. Spre a doua parte a weekendului primești o veste de la un prieten de peste hotare care te scoate imediat din starea de plictiseală.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Gemeni

O persoană din viața ta care nu a mai dat de mult niciun semn reapare în acest weekend și dorește să reia relația cu tine; deși te-a durut absența ei, supărarea îți trece repede și te bucuri de timpul petrecut împreună.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Rac

Nativii din Rac se simt în largul lor în acest weekend, iar conjunctura astrală le susține optimismul și buna dispoziție de care debordează. Fie aleg să petrecerea vremea acasă, alături de familie, sau să accepte invitația prietenilor la activități de weekend comune, aceștia vor reuși să transmită și celorlalți starea lor de spirit.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Leu

Nativii din zodia Leu care sunt singuri au șansa ca în acest weekend să cunoască pe cineva de care se vor atașa foarte mult și alături de care să decid să întemeieze o familie într-un timp foarte scurt.

Citește și:  Horoscop 24 Mai 2019: astazi va fi munca, munca si iar munca

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Fecioară

După o săptămână foarte aglomerată, ai programat deja o escapadă în oraș împreună cu prietenii cu care nu ai reușit să te vezi din cauza programului încărcat. Momentele petrecute cu persoanele dragi îți vor încărca bateriile cu energie pozitivă.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Balanță

Veștile bune vin și pentru cei născuți în semnul Balanței; nativii acestei zodii se vor simți copleșiți de vestea bună pe care o primesc de la o persoană dragă, veste care îi va face să abordeze într-un mod diferit relația lor de prietenie.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Scorpion

Weekendul este momentul perfect pentru a-ți răsfăța familia; ești în așteptarea unei vești, însă nu lăsa acest lucru să îți distragă atenția de la timpul petrecut cu familia. Spre sfârșitul acestui weekend vei primi și răspunsul pe care îl așteptai de atâta vreme și va fi unul pozitiv, așa că te poți relaxa.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Săgetător

Ai făcut de multă vreme planuri pentru acest weekend, iar acum nu știi la care să renunți; deși ești entuziasmat de toate, nu vei putea să te împarți în mai multe locuri, te poți rezuma la câteva ieșiri cu prietenii sau persoana iubită.

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Capricorn

Partenerul de viață decide să te surprindă cu o vacanță exotică pe care a plănuit-o de multă vreme pentru a sărbători anii sau lunile pe care le-ați petrecut împreună; lasă-te purtat de acest val de romantism pentru a trece la un al nivel al relației.

Citește și:  Horoscop de weekend 24-26 Mai 2019

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Vărsător

Veștile bune pe planul profesional de la finalul săptămânii te fac să începi weekendul într-o notă optimistă. Începi un capitol nou pe planul profesional și alegi să îl sărbătorești alături de iubit, la o cină în doi…

Horoscop de weekend 16-18 Noiembrie 2018 Pești

Te gândești de multă vreme să adopți un stil de viață sănătos însă nu ai făcut nimic concret până acum, de aceea ai hotărât ca acest weekend să îl petreci făcând mișcare în aer liber cu doi sau trei prieteni care ți se alătură.

loading...