Home Horoscop Horoscop de weekend 2-4 Februarie 2018

Horoscop de weekend 2-4 Februarie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 882 views
horoscop-de-weekend-2-4-februarie

Berbecii vor avea parte de un weekend minunat, Taurii vor avea parte de mulțumiri sufletești, iar Gemenii își schimbă stările frecvent. Iată ce spun astrele și despre celelalte zodii:

Horoscop de weekend 2-4 Februarie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Un weekend minunat din punct de vedere sentimental. Petreci două zile frumoase alături de persoana iubită, cu care împărtășești dorințe și planuri de viitor. Vă înțelegeți de minune și pare că nimic nu stă în calea fericirii voastre. E posibil să organizați o escapadă la munte, pentru a vă simți cât mai bine unul cu celălalt. Profită de aceste două zile minunate!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Weekendul îți aduce o serie de mulțumiri sufletești referitoare atât la partenerul de viață, cât și la deciziile luate în ultima vreme. Renunța pentru două zile la stres și la situațiile care te fac să te simți inconfortabil. Explică celorlalți deciziile tale folosind un ton cât mai calm, pentru că s-ar putea interpreta greșit unele replici. Ai idei foarte bune în acest sfârșit de săptămână pe care le vei pune în practică în săptămâna care urmează.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stările tale de spirit sunt diverse. Treci de la supărare la fericire într-o clipă, fără niciun fel de problemă. Ar fi bine ca în acest weekend să te ocupi cât mai mult de treburile de rutină și să încerci să fii cât mai discret posibil. Nu spune nimănui despre planurile tale de viitor. Vei avea o discuție secretă cu un prieten apropiat, cu care abia așteptai să te vezi.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te așteaptă două zile importante pe care să le petreci în liniște și relaxare cât mai multă. Este perioada în care trebuie să îți selectezi prietenii cât mai bine, pentru că sunt anumiți oameni cu care nu mai interacționezi ca de obicei. Este posibil chiar să afli unele informații referitoare la locul de muncă ce te vor ambiționa să faci lucrurile și mai bine. Profită de weekend pentru a-ți reîncărca bateriile!

Leu (23 iulie – 22 august)

În acest weekend te așteaptă momente frumoase petrecute în familie. Nimic nu-ți poate strica buna dispoziție, pentru că ești înconjurat de oamenii pe care îi iubești și care te iubesc, la rândul lor. Evită să te implici prea mult în activități care nu țin de tine, pentru că deja ești prea solicitat, ai nevoie de mai multă odihnă.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sănătatea e pe primul loc, așa că, pentru tine, acest weekend înseamnă relaxare completă. Fie vizionezi un film, fie petreci timpul cu persoana iubită, vă simțiți foarte bine împreună și nimic nu vă poate strica acest sfârșit de săptămână petrecut în doi. Duminica seara vei primi o veste bună de la un membru al familiei care vrea să te ajute într-o chestiune care nu mai necesită așteptare. Totul se va rezolva!

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Va fi un weekend în care îți vei face multe planuri în legătură cu treburile financiare și gestionarea lor cât mai bună. Verifică foarte atent toate documentele pe care le ai de completat și nu te avânta să faci cheltuieli care nu sunt necesare deocamdată. Duminică îți vei găsi echilibrul și siguranța între viața personală și cea profesională.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relațiile cu cei din jur decurg foarte bine, iar tu ești pregătit să faci pasul cel mare în relația de cuplu. Poți profita de acest weekend pentru a face o propunere persoanei iubite, care vă va aduce fericirea amândurora. Partenerul de viață se simte iubit, iar tu ai grijă ca acest lucru să nu se piardă. Oferă-i ceea ce-și dorește și vei fi fericit, așa cum îți dorești.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se anunță un weekend în care va trebui să muncești. Ți-ai luat acasă câteva îndatoriri de la locul de muncă pe care trebuie să le finalizezi până la începutul săptămânii, așa că încearcă să duci totul la final până duminică, pentru a te putea bucura de o zi plină în care să te relaxezi. O ieșire în aer liber ar fi un bun remediu pentru stresul acumulat în ultima perioadă.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Gândurile tale sunt îndreptate spre viața sentimentală în tot weekendul, pentru că ești pus pe distracție, aventură și iubire. Ești foarte vesel, pozitiv și aduci bucurie și celor cu care intri în contact. Ești o companie foarte bună în acest sfârșit de săptămână. Invită-i pe cei dragi la o întâlnire, pentru a vă bucura unul de celălalt și a petrece momente cât mai frumoase împreună.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Familia este pe primul loc pentru tine în acest weekend. Încerci să îi mulțumești pe toți, făcându-i să se simtă cu adevărat iubiți și apreciați. Sunt momente bune pentru a vă dedica unul altuia. Duminica, spre seară, sunt posibile momente de melancolie care se instalează la tine în suflet…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Faci o călătorie pe distanță scurtă pentru a rezolva câteva treburi familiale care nu mai necesită așteptare. Totul se va rezolva, până la urmă, deoarece cuvintele sunt la ordinea zilei, iar printr-o bună comunicare poți rezolva orice conflict sau neînțelegere între voi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed