HomeHoroscop Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018: Taurii vor avea un weekend cu vești bune și surprize

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018: Taurii vor avea un weekend cu vești bune și surprize

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 845 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Horoscop-de-weekend-2-4-Noiembrie.jpg

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018: Taurii vor avea un weekend cu vești bune și surprize, Săgetătorii află de un admirator secret, iar pentru Pești va fi un weekend fără evenimente notabile.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Berbec

Va fi un weekend perfect pentru a renunța la rutina zilnică și a vă detașa de problemele din timpul săptămânii. Acordați timp pentru a privi detașat și rațional contextul problemelor care vă frământă, urmează să primiți vești surprinzătoare legate de domeniul financiar.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Taur

Nativii din Taur vor avea parte de o serie de surprize plăcute din partea prietenilor; primiți vești bune, propuneri de afaceri tentante sau, pur și simplu, o invitație în vacanță. Cel mai important este să fiți deschis propunerilor, chiar dacă nu fac parte din planul dumneavoastră.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Gemeni

Deși este weekend, nu vă puteți lua gândul de la situațiile nerezolvate de la birou, ceea ce nu este neapărat un lucru rău, căci zona creativității, inspirației și a intuiției este bine activată, ceea ce vă ajută să găsiți cele mai ingenioase idei de a ieși din impas.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Rac

Sfârșitul săptămânii se anunță extrem de agitat, planurile pentru acest weekend au fost făcute cu mult timp în urmă. O excursie pe munte împreună cu un grup de prieteni apropiați vă readuce cheful de viață, trebuie doar să fiți atent la mici detalii organizatorice pentru un weekend de poveste.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Leu

Fiți pe fază în acest weekend, căci norocul vă va surâde de unde nici nu vă așteptați; primiți vești bune de la niște prieteni de peste hotare, care vă vor întinde mâna de ajutor de care aveați nevoie. Primiți cu brațele deschise orice oportunitate, fiți deschis la schimbare, mai ales că aveți parte de susținerea partenerului de viață!

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Fecioară

Un element de noutate este posibil să apară în relația de cuplu, fie că partenerul de viață vine cu o idee nouă care să vă scoată din monotonie sau cu abordare nouă a planurilor de viitor. Nu este exclusă nici varianta în care un prieten mai vechi să vă propună o colaborare interesantă.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Balanță

Profitați de acest weekend pentru a vă ocupa de treburile casnice pe care le-ați cam neglijat în ultima vreme, ceea ce a dus la reproșuri din partea partenerului. Vizita unor rude pe care nu le-ai mai văzut din copilărie face din acest weekend ocazia perfectă pentru depănat amintiri.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Scorpion

Nu renunțați la entuziasmul pe care l-ați avut toată săptămâna aceasta și încheiați weekendul în aceeași notă optimistă! Primiți înapoi o sumă de bani, posibil împrumutată de ceva vreme și de care ați uitat, iar acest lucru vine să vă ridice moralul în weekend.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Săgetător

În acest weekend veți afla de existența unui admirator secret despre care habar nu aveați; conjunctura astrală este extrem de favorabilă pentru înfiriparea unei povești de dragoste veritabile, așa că acordați-i șansa să își mărturisească sentimentele.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Capricorn

Vor fi niște zile pline de entuziasm și energie, nu vă găsiți locul și sunteți în continuă mișcare; încercați să vă mai temperați, altfel veți începe săptămâna epuizat. Ar fi bine să acceptați invitația prietenilor de suflet, care organizează o petrecere la munte, aerul tare vă va ajuta să vă relaxați.

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Vărsător

Veți primi vești bune de la cine nu vă așteptați; fiți atent la reacția dumneavoastră, pentru că persoana se așteaptă să fiți extrem de surprins și entuziasmat, ar fi păcat să o dezamăgiți. Controlați-vă cu grijă reacția, pentru a încheia weekendul într-o notă pozitivă!

Horoscop de weekend 2-4 Noiembrie 2018 Pești

Va fi un weekend liniștit, fără evenimente notabile; acesta nu este chiar un lucru rău, din contră, este o ocazie bună să vă odihniți și să vă încărcați bateriile pentru săptămâna care urmează să vină: citiți o carte, vizionați un film bun sau, pur și simplu, leneviți în pat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed