Home Horoscop Horoscop de weekend 21-23 Decembrie 2018: Scorpionii primesc o șansă unică în viață

Horoscop de weekend 21-23 Decembrie 2018: Scorpionii primesc o șansă unică în viață

autor Elena Yvette
59 vizualizari
Horoscop de weekend 21-23 Decembrie 2018

Horoscop de weekend 21-23 Decembrie 2018: Berbecii se lasă ghidați de intuiție, Leii își dedică timpul familiei, iar Scorpionii primesc o șansă unică în viață!

Horoscop de weekend 21-23 Decembrie 2018

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Deciziile pe care le vei lua acum sunt menite să îți afecteze într-un mod pozitiv viitorul. Intuiția ta nu te-a trădat niciodată și nu este cazul nici în acest sfârșit de săptămână. Astfel, bazează-te pe intuiție și privește cum lucrurile încep să se întâmple de la sine pentru tine.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Lucrurile se vor îndrepta în direcția pozitivă dacă vei încerca să fii mai inventiv. Opțiunile sunt nenumărate, însă trebuie să alegi calea care se potrivește cel mai bine idealurilor tale și viziunilor pe care le ai pentru viitor.

În acest sfârșit de săptămână vei avea ocazia să întâlnești oameni noi, de la care vei avea foarte multe lucruri de învățat. Astfel, vei reuși să îți deschizi anumite portițe la care nici măcar nu te-ai fi gândit că îți sunt accesibile.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

A sosit momentul în care să te relaxezi și să ai mai multă grijă de tine. Săptămâna ce tocmai a trecut a fost destul de extenuantă pentru tine și nu ai mai reușit să acorzi atenție lucrurilor cu adevărat importante. Dedică-te lucrurilor care te fac să te simți bine și nu uita de prietenii tăi!

  • Leu (23 iulie – 22 august)

În acest sfârșit de săptămână a sosit timpul să recuperezi timpul pe care l-ai petrecut departe de familia ta. Aceștia vor aprecia cu siguranță atenția pe care le-o acorzi și vor da uitării momentele în care nu ai fost alături de ei.

  • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Încearcă să nu mai fii atât de critic cu persoanele din jurul tău. Greșelile fac parte din noi și ne ajută să evoluăm. O astfel te atitudine te poate face să îți îndepărtezi rapid și sigur prietenii de lângă tine, ceea ce cu siguranță nu îți dorești.

  • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Discuțiile aprinse cu persoana iubită au devenit din ce în ce mai dese. Este timpul să purtați o conversație sinceră unul cu celălalt, în care să vă expuneți așteptările și ceea ce doriți să fie schimbat la relația voastră. Sinceritatea este cheia reușitei unei relații!

  • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Încearcă să dai la o parte energiile negative ce se află în jurul tău. În acest sfârșit de săptămână este posibil să primești o oportunitate unică în viață și trebuie să o analizezi foarte atent. O astfel de șansă nu trebuie ratată!

Vei fi prins în mijlocul unor discuții aprinse și te afli în imposibilitatea de acționa în vreun fel. Lasă-i pe cei implicați în ceartă să își rezolve singuri problemele și nu încerca să te implici atunci. După ce spiritele s-au calmat, este în regulă să îți expui punctul de vedere, dacă simți nevoia să faci asta.

În general, ești foarte serios și axat în mare parte pe locul tău de muncă și pe ceea ce faci acolo. În acest sfârșit de săptămână a sosit timpul să ieși complet din zona ta de confort. Depășește-ți limitele și experimentează lucruri noi.

Ai început atât de multe lucruri deodată, încât acum îți este aproape imposibil să le duci pe toate la bun sfârșit. Încearcă să fii mai responsabili și să faci lucrurile în ordinea priorităților. Dacă vrei ca ceva să iasă bine, este nevoie de timp și răbdare…

  • Pești (19 februarie – 20 martie)

Acest sfârșit de săptămână este dedicat schimbărilor, în ceea ce te privește. Este important să iei mai multe posibilități în calcul atunci când ești nevoit să iei o decizie. Astfel, vei evita o eventuală dezamăgire și îți vei lărgi orizontul.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!