HomeHoroscop Horoscop de weekend 22-24 Decembrie 2017

Horoscop de weekend 22-24 Decembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 779 views
22-24-Decembrie-2017 in Horoscop

Berbec (21 martie-20 aprilie)

– Pentru Berbec nu este posibil vreun refuz din partea prietenilor. El preia întotdeauna inițiativa, organizând în fiecare weekend ceva diferit. În prima parte a weekendului, fie veți povesti cu cineva apropiat, fie vă relaxați alături de familie.

Horoscop de weekend 22-24 Decembrie 2017

 Taur (21 aprilie-21 mai)
– Dacă nu ați prevăzut nicio schimbare a planului de weekend, se pare că au apărut mici modificări din cauza condițiilor meteo. Sâmbătă se recomandă sa fiți mai atenți la tonul vocii, cineva mai sensibil din familie ar avea de suferit.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

– Distracția este rutina nativului din zodia Gemeni. Cu toate că face din orice muncă o distracție, profită și de weekend pentru a putea să se distreze și mai mult. Micile conflicte nu sunt evitate, mai ales duminică.

Rac (22 iunie-22 iulie)

– Simplitatea Racului nu îi permite să fie în centrul atenției și nici nu se simte în largul său atunci când face exces de distracție. Sâmbăta este ziua perfectă pentru relaxare, dar cum nativul acestei zodii nu poate sta locului prea mult timp, sigur își găsește vreo activitate.

Leu (23 iulie-22 august)
-Poate că Leul exagerează uneori, însă când are dreptate, nimic nu îl poate da înapoi. Este binedispus în acest weekend, dar partea financiară poate fi o problemă.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

– Firea dinamică a Fecioarei se reflectă și în modul de a se distra al acesteia. Weekendul aduce multe drumuri pentru Fecioară, dar și vești bune. Treburile casnice au prioritate.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

– Locul preferat al nativului de petrecut weekendul rămâne mereu alături de familie. Dorul de o discuție deschisă din timpul săptămânii este stins astăzi, când Balanța este deschisă cu cineva apropiat.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

– Frica Scorpionului de a nu rămâne singur se accentuează în acest sfârșit de săptămână, când încearcă pe cât posibil să fie aproape de prieteni, fie că este invitat sau nu.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
– Pentru Săgetător, weekendul aduce vești. Este posibil ca 0 rudă să vă viziteze sau puteți vizita pe cineva care a fost plecat pentru mult timp.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

– Dacă săptămâna a fost destul de benefică pe plan personal, weekendul aduce beneficii pe plan profesional. Un interviu sau o întâlnire de afaceri poate avea loc în orice moment, iar Capricornul trebuie să fie atent la orice oportunitate.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

– O ocazie specială se poate ivi, deci distracția este prezentă în weekendul Vărsătorului. Duminică se recomandă să nu se facă prea mult efort, sănătatea trebuie să fie pe primul plan…

Pești (20 februarie-20 martie)

– Peștele știe întotdeauna de care situații trebuie să se ferească, dar weekendul aduce încercări noi, iar nativul acestei zodii nu are timpul necesar pentru a-și face griji pentru micile incidente.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed