Home Horoscop Horoscop de weekend 23-25 Martie 2018

Horoscop de weekend 23-25 Martie 2018

autor Elena Yvette
822 views
Horoscop de weekend 23-25 Martie 2018

Astrele ne oferă un weekend minunat. Unele zodii își schimbă planurile, altele se gândesc mai mult asupra a ceea ce au de făcut, iar altele se pregătesc de noi începuturi. Iată care sunt previziunile de weekend, pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop de weekend 23-25 Martie

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Nu căutați să atrageți atenția astăzi, sub nicio formă. Implicați-vă în lucrurile pe care le aveți de făcut până la o anumită dată și petreceți weekendul cât mai liniștit. Evitați discuțiile în contradictoriu. Este posibil să vă reamintiți momente din trecut care nu v-au făcut deloc bine atunci. Nu cădeți pradă melancoliei și dedicați-vă muncii, pentru a vă detașa de toate gândurile care ar putea să vă facă rău!

Taur (21 aprilie-21 mai)

Primiți o mulțime de sfaturi în dragoste și foarte mulți oameni vor să vă încurajeze să faceți anumite lucruri de care vă era teamă sau vă era rușine. Fiți mai curajos și puneți în practică toate deciziile pe care le luați, numai așa veți putea atinge rezultatele mult dorite. Acest lucru este valabil și în viața personală, dar și în cea profesională.

Gemeni (22 mai-21 iunie)

Sunteți fericit în acest weekend pentru că lucrurile ies exact așa cum vă doriți. Vi se acordă atenția pe care o meritați, iar laudele, în urma efortului depus la muncă, nu vor întârzia să apară. Toți cei din jur sunt încântați de prezența dumneavoastră, care nu poate să le facă decât bine. Profitați de aceste zile minunate, care vă redau pofta de viață!

Rac (22 iunie-22 iulie)

Atenția tuturor este îndreptată spre dumneavoastră în acest weekend. Fie că vă așteptați la asta, fie nu, acest lucru este unul benefic pentru starea dumneavoastră de spirit. Nu construiți o altă personalitate decât cea pe care o aveți de fapt! Fiți original, natural și veți avea numai de câștigat!

Leu (23 iulie-22 august)

Va fi un weekend cu mult potențial în ceea ce privește dragostea și viața de familie. Nu-ți poate rezista nimeni, pentru că ai un farmec aparte și toate privirile sunt îndreptate asupra ta. Începând de săptămâna viitoare concentrează-te asupra modului în care ți-ai putea crește șansele de îmbogățire.

Fecioară (23 august-21 septembrie)

Ai nevoie de mult ajutor în ceea ce privește sarcinile de la locul de muncă. Ai unele confuzii în ceea ce privește rezolvarea lor și contactezi pe cineva care consideri că te-ar putea ajuta foarte mult în ceea ce ai de făcut. Din punct de vedere amoros, relația de cuplu funcționează foarte bine, iar partenerul te susține în tot ceea ce faci.

Balanța (22 septembrie-22 octombrie)

Ești înconjurat de oameni care te admiră foarte mult și pentru care ești un adevărat exemplu. Ai nevoie totuși de ajutorul lor, nu doar pentru a te simți important, ci și pentru a finaliza anumite lucruri. Ei te pot ajuta cu adevărat și vor vrea să facă asta. Profită de prezența lor și de faptul că poți conta pe sprijinul lor, pentru a ajunge cât mai repede la rezultatele pe care ți le dorești.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Trebuie să fii sincer cu propria persoană și la fel să fii și cu cei cu care interacționezi astăzi. E importantă sinceritatea, pentru a nu crea conflicte și confuzii care nu vor mai avea rezolvare. Oamenii se așteaptă să vadă de cât ești capabil și vor fi uimiți când le vei arăta exact ceea ce știi. Vei primi laude și complimente, trebuie doar să fii tu însuți și să fii sincer. Nu îți arăta punctele slabe!

Săgetător (22 noiembrie-20 decembrie)

Va fi un weekend în care tot ce contează este fericirea celor din jur, iar ei îți vor mulțumi cu vârf și îndesat pentru asta, Faci cadouri, gesturi frumoase, te implici în activitățile casnice și vei fi cu adevărat apreciat pentru tot efortul tău. Arată-le celor dragi cât de mult îi iubești în fiecare zi și nu ezita să faci o vizită și bunicilor, care se simt mai neglijați. Îmbucură-i pe toți și vei fi fericit!

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Ești foarte decis să începi o nouă activitate. Prin ea se va contura instinctul tău de a acționa și de a fi mai sigur pe tine însuți, decât ești de obicei. Poți avea controlul pe care ți-l dorești asupra situațiilor și oamenilor din jurul tău. Însă, nu te grăbi să acționezi, pentru a nu risca să faci anumite lucruri greșit! Fii mai atent la acțiunile tale!

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Este un weekend al planurilor și al listelor unde îți notezi exact ce ai de făcut pe perioadă lungă. Așa consideri că poți respecta mai bine planurile și dorințele tale, dacă le ai notate și le poți vizualiza. Ai mare grijă la starea de sănătate, pot apărea unele probleme digestive, de care scapi cu greu, dacă nu te tratezi la timp. În relația de cuplu, totul merge ca pe roate…

Pești (19 februarie-20 martie)

Obiceiurile tale sunt diverse, la fel și ideile pe care le ai de fiecare dată, în orice situație. Nu e un defect să fii diferit și să gândești diferit, însă trebuie să faci asta în situațiile potrivite, cu oamenii potriviți alături, altfel riști ca aceste diferențe să se vadă în munca pe care o depui și nu vor fi neapărat apreciate. Din punct de vedere al sănătății, totul merge bine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed