Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018: Scopionii vor avea noroc la bani

Share

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018: Peștii vor avea ocazia să cunoască persoane noi și speciale, nativii din Leu își vor consolida relația de cuplu, iar Scopionii vor avea noroc la bani.Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Berbec

Sectorul financiar este foarte bine aspectat pentru această perioadă, așa că poți să faci aceea investiție la care te gândești de ceva vreme sau, dacă nu, să te răsfeți măcar cu o sesiune de shopping; fii totuși generos și oferă-i și partenerului un cadou frumos.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Taur

Taurii stau foarte bine la capitolul încredere și curaj de aceea nimic nu li se pare dificil sau greu de realizat. Optimismul de care dau dovadă îi ajută în această perioadă să se dezvolte atât pe planul profesional, cât și să își consolideze relațiile personale.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Gemeni

Trebuie să reduci cumva nivelul de stres acumulat în timpul săptămânii, fie prin acele activități care te relaxează, fie pur și simplu printr-o escapadă de weekend alături de persoana iubită, în caz contrar nu vei mai da randament pe niciun plan.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Rac

Astrele sunt așezate extrem de favorabil pentru nativii din Rac, aceștia vor reuși să obțină de la Univers împlinirea unor visuri sau planuri mai vechi pe care nici nu mai sperau să le realizeze, trebuie doar să aibă răbdare și să nu își piardă speranța, pentru că urmează o perioadă extrem de pozitivă.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Leu

Nativilor din Leu weekendul le rezervă numai surprize plăcute, partenerul de viață pune la cale o mică escapadă amoroasă la care nici nu se așteptă, o ocazie minunată de a se apropia și mai mult unul de celălalt.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Fecioară

Acordă mai mult timp prietenilor, i-ai cam neglijat în ultima vreme și mulți dintre ei îți simt lipsa, weekendul este cel mai bun prilej de a organiza o ieșire în oraș sau a viziona un film bun la cinematograf.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Balanță

Nativii din Balanță simt nevoia de mai multă atenție și afecțiune din partea partenerului de viață; cel mai bine ar fi să vorbiți deschis despre ceea ce vă deranjează și veți vedea că pentru orice se găsește o soluție.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Scorpion

Cu o conjunctură foarte favorabilă, Scorpionii ar fi bine să își încerce norocul la loto sau să învestească o sumă de bani în mica afacere pe care și-o doresc, deoarece sunt șanse mari să își dubleze investiția.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Săgetător

Un prieten apropiat s-ar putea să îți ceară sfatul într-o problemă cu care se confruntă, ceea ce reprezintă ocazia perfectă pentru a-i dovedi că se poate baza pe tine în orice situație, lucru care nu va rămâne neapreciat.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Capricorn

În acest weekend radiezi pur și simplu, starea ta de bine este molipsitoare, nimic din ceea ce îți dorești nu este greu de realizat, trebuie doar să îți lași personalitatea să strălucească și vei obține tot ce îți dorești.

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Vărsător

O veste bună pe care o aștepți de ceva vreme te face să privești viața cu alți ochi și să transformi acest weekend într-un prilej de sărbătoare alături de familie și de persoanele apropiate, optimismul tău îți încarcă bateriile pentru săptămâna următoare…

Horoscop de weekend 23-25 Noiembrie 2018 Pești

Datorită prietenilor care te învită la un eveniment vei avea șansa să cunoști persoane noi, iar printre acestea se află una de care te vei atașa în mod special și pe care îți vei dori să o cunoști mai bine în viitor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news