HomeHoroscop Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 835 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Horoscop-de-weekend-26-28-Octombrie.jpg

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018: Vărsătorii își vor cunoaște jumătatea dacă vor fi deschiși să socializeze, nativii din Leu vor fi ceva mai cheltuitori în acest weekend, iar Balanțele vor avea discuții serioase cu partenerul de viață.Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Berbec

Este o conjunctură perfectă să fii mai generos; oferă ceva unei persoane care știi că își dorește mult acel lucru pe care l-a menționat de câteva ori în discuțiile voastre, donează lucrurile de care nu mai ai nevoie – pe lângă faptul că vei face un bine, vei stârni și admirația persoanei iubite.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Taur

Se anunță un weekend de familie, timp de calitate petrecut împreună cu persoane dragi, dar, cel mai important, timpul petrecut cu părintii – încercați să găsiți activități comune care să vă apropie.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Gemeni

În weekendul acesta există șansa să vă întâlniți cu o persoană influentă de la locul de muncă, cineva care să vă comunice un lucru important pentru afirmarea dumneavoastră la job sau în sfera socială. Ar fi bine totuși să mai cereți o părere înainte de a lua vreo decizie.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Rac

Veți primi o invitație în oraș, fie că este vorba de o cină exclusivistă, o gală sau un spectacol, poate chiar vreo festivitate unde luați cuvântul sau chiar primiți vreun premiu; oricum, în acest weekend reușiți să ieșiți in evidență.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Leu

Începeți weekendul cu o rundă de cumpărături pentru casă și familie. Fiți totuși atent la buget, să nu cheltuiți prea mult pe lucruri mai puțin importante, mai bine faceți o listă de cumpărături de la care ar fi bine să nu vă abateți.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Fecioară

Weekendul acesta îl petreceți alături de prieteni, iar cineva din anturaj își face curaj să vă declare dragostea; ar fi bine să tratați situația cu delicatețe, pentru a nu răni sentimentele persoanei respective.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Balanță

Sunt două zile potrivite pentru discuții serioase cu partenerul de viață, aveți multe lucruri de lămurit, iar cel mai bine ar fi să discutați între patru ochi, cu cărțile pe față – veți vedea că vă înțelegeți mult mai bine după o astfel de discuție.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Scorpion

În weekendul acesta veți avea parte de o întâlnire pe cât de neașteptată, pe atât de emoționantă; o persoană din trecutul dumneavoastră, pe care ați iubit-o mult, s-ar putea reîntoarce cu planuri de viitor, poate chiar și de căsătorie.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Săgetător

Vă tot gândiți cum să faceți un venit suplimentar, de aceea acceptați invitația unor prieteni mai vechi la o întâlnire cu niște oameni de la care aveți ce învăța sau chiar puteți pune bazele unei afaceri de succes.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Capricorn

Vi se oferă posibilitatea să plecați într-o excursie spre o destinație unde vă doreați de mult să ajungeți; profitați de această oportunitate și petreceți câteva zile relaxante departe de casă.

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Vărsător

Profitați de zilele libere și nu stați în casă, acceptați invitația prietenilor la petrecerea lor aniversară de sâmbătă seara, pentru că acolo s-ar putea să vă cunoașteți jumătatea. Socializați cât mai mult și luni vă veți întoarce la locul de muncă plin de energie pozitivă!

Horoscop de weekend 26-28 Octombrie 2018 Pești

Există șansa să vi se facă o ofertă de muncă tentantă fie la o petrecere, fie la o simplă ieșire la o cafea. Există conjunctura astrală perfectă ca acest weekend să se încheie cu o veste bună…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed