HomeHoroscop Horoscop de weekend 27-29 Iulie 2018: Weekendul acesta este perfect pentru toate zodiile

Horoscop de weekend 27-29 Iulie 2018: Weekendul acesta este perfect pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Horoscop-de-weekend-27-29-Iulie-2018.jpg

Horoscop de weekend 27-29 Iulie 2018: Conjunctura astrală a acestui weekend îndeamnă la schimbare, meditație, dar și cumpătare atunci când vine vorba de bani. Este un weekend benefic activităților casnice, apropierii de familie și copii, dar și favorabil activităților relaxante în aer liber.

Horoscop de weekend 27-29 Iulie 2018

Berbec

O persoană apropiată din anturaj se confruntă cu niște încurcături financiare și îți cere ajutorul în acest weekend; deși ești sceptic la început, ții totuși cont de sfatul familiei și te hotărăști să îți ajuți prietenul aflat în impas.

Taur

Sunt șanse mari ca în acest weekend să primești o sumă importantă de bani ca rezultat a unei afaceri mai vechi pe care ai început-o cu un prieten apropiat. Este un moment de bucurie pe care îl împărtășești cu partenerul de viață printr-o evadare romantică de weekend.

Gemeni

Weekendul acesta este perfect pentru rezolvarea treburilor personale și a îndatoririlor casnice. Debarasează-te de lucrurile care nu îți mai folosesc, reorganizează-ți locuința, acestea sunt niște activități excelente de făcut împreună cu partenerul de viață și copii.

Rac

Sunt șanse mari ca să primești un cadou sau o sumă mare de bani din partea unor rude mai îndepărtate care își anunță vizita în acest weekend. Vestea unui astfel de cadou este bine-venită, mai ales că nu stăteai tocmai bine cu bugetul.

Leu

Ai auzit ceva zvonuri despre o posibilă promovare la locul de muncă, gând care nu îți va da pace mai tot weekendul; indiferent ce faci, tot acolo îți zboară gândul.

Fecioară

Trebuie să acorzi atenție persoanei iubite și copiilor; îți recomandăm însă prudență în felul în care abordezi problemele, mai ales cu generația tânără, pentru că riști pornirea unor conflicte pe termen lung.

Balanță

Ai senzația că persoana iubită nu îți acordă suficientă atenție și afecțiune, iar asta pentru că treceți printr-o perioadă mai sensibilă. Totuși, atmosfera de weekend începe să se destindă atunci când primești o sumă de bani pe care să-i investești într-o afacere nouă.

Scorpion

Încerci să aduci stabilitate și să îți consolidezi relația de cuplu, de aceea cel mai bine ar fi să discuți deschis cu persoana iubită despre sentimentele care vă leagă.

Săgetător

Ar fi bine să nu mai petreceți așa mult timp în fața calculatorului, nici nu este de mirare că primiți reproșuri de la persoana iubită, care se simte neglijată. Ar fi bine să revitalizați relația prin activități de weekend comune.

Capricorn

Ai un tonus fantastic și ești într-o formă maximă, tot ceea ce faci este încununat de succes, ceea ce îți aduce admirația persoanelor dragi cu care vei sărbători în acest weekend reușita unui proiect mai vechi. Ai totuși grijă la excesele alimentare!

Vărsător

Încrederea mare în tine și în forțele proprii îi dau un sentiment de siguranță partenerului de viață, care dealtfel te și susține pe drumul spre succes. Fii totuși cumpătat din punctul de vedere financiar până nu ai siguranța unui câștig!

Pești

Conjunctura planetelor te face să fii exagerat de altruist, te gândești mult la cei din jur și la ce ai putea face ca să îi ajuți; deși este demnă de admirat intenția ta, ar trebui să ții cont și de sfatul celor din jur și să te gândești și la tine…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed