HomeHoroscop Horoscop de weekend 27-29 Octombrie 2017

Horoscop de weekend 27-29 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Horoscop-de-weekend-27-29-Octombrie-2017.jpg

Horoscop de weekend 27-29 Octombrie 2017: Racii muncesc din greu pentru obiectivele lor, Fecioarele nu reușesc să își organizeze treburile, iar Vărsătorii au probleme de sănătate.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O săptămână plină tocmai ce a trecut, dar, în mod surprinzător, voi mai aveți energie pentru încă două săptămâni ca aceasta. Din acest motiv, tot weekendul veți fi plini de viață și veți căuta constant activități cu care să vă omorâți timpul, ba chiar veți vrea să implicați cât mai multe persoane.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Încă încercați să vă obișnuiți cu schimbările majore care se petrec pe plan profesional, sunteți conștienți că aceste schimbări pot însemna un pas înainte în cariera voastră, însă totul depinde de voi și de felul în care veți gestiona situația pe mai departe. Aceste două zile de weekend vor fi un sfetnic bun.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Multe oportunități vi se ivesc în viață. Totul ține doar de voi și de ce veți alege să faceți pe mai departe. Cel mai bine ar fi să lăsați puțin la o parte interesele materiale și să vă hrăniți intelectul și sufletul. În acest weekend ar trebui să reflectați asupra posibilităților și să alegeți cu inima.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

V-ați pus în ordine toate gândurile și dorințele. Știți exact ce vreți și ce aveți de făcut pentru a obține tot ce vă doriți, așa că veți începe să acționați în consecință încă din acest weekend. Tot timpul îl veți acorda acestui scop pentru care sunteți hotărâți să munciți zile în șir.

Leu (23 iulie – 22 august)

În ceea ce privește viața sentimentală, vi se pare că totul a cam stagnat și nu știți ce este de făcut pentru a pune din nou totul în mișcare. Din fericire, în acest weekend veți avea suficient timp pentru a analiza problema și a-i găsi o rezolvare. Partenerul este complet de acord cu încercarea voastră, ba chiar este fericit că vă doriți o îmbunătățire.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Aveți foarte multe lucruri de pus la punct atât pentru serviciu, cât și pentru familia și relația voastră. Nu știți cu care să începeți mai întâi. Sunteți persoane organizate în general, însă de această dată parcă nu reușiți să puneți lucrurile la punct. Să nu vă speriați, persoana iubită sau o rudă apropiată vă va ajuta să duceți totul la bun sfârșit.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu se întâmplă nimic special în viața voastră în acest weekend, însă pe voi nu vă deranjează deloc acest lucru. Sunteți foarte mulțumiți dacă reușiți să petreceți două zile liniștite alături de persoana iubită, în confortul propriului cămin.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Viața voastră a luat-o la goană în acest weekend. Totul se desfășoară pe repede înainte, încât aveți impresia că nu mai puteți ține pasul. Poate ar fi cazul să puneți piciorul în prag și să luați o pauză pentru a vă liniști mintea și a vă organiza mai bine timpul.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În ultimul timp v-ați neglijat multe dintre prioritățile ce țin de planul personal. Din această cauză, în acest sfârșit de săptămână veți refuza toate invitațiile prietenilor și veți rămâne acasă pentru a vă ocupa de ceea ce vă interesează. Ar fi bine chiar să realizați un plan de bătaie pentru săptămâna ce urmează în care să vă faceți puțin timp pentru toate activitățile, inclusiv cele personale.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să fiți sinceri și foarte deschiși cu voi înșivă și cu cei din jurul vostru. De ceva vreme ați cam uitat să vă mai satisfaceți micile plăceri și ați tot făcut pe placul celor din jur. Acest lucru a dus la o stare de frustrare. Cel mai bine ar fi să învățați să refuzați uneori, trebuie să vă mai vedeți și propriile interese, iar acest weekend este propice pentru a încerca acest lucru.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Niște probleme de sănătate nu vă vor da pace în acest sfârșit de săptămână. Poate oboseala sau o alimentație incorectă sunt motivele acestei stări de rău care nu dorește să mai dispară. Starea va dispărea până la finalul acestui weekend, vizita pe care o aveați stabilită și pe care vă doreați din suflet să o faceți, din păcate, va trebui anulată…

Pești (19 februarie – 20 martie)

După o săptămână plină de întâmplări de toate felurile, în acest weekend ați vrea să vă relaxați. Zis și făcut, anunțați familia că aveți nevoie de puțin timp pentru a vă odihni, nu dați curs niciunei invitații și vă vedeți de niște activități menite să vă relaxeze.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed