Horoscop de weekend 28-30 Decembrie 2018: Balanțele își depășesc limitele


297
loading...

Horoscop de weekend 28-30 Decembrie 2018: Balanțele își depășesc limitele, Scorpionii au încredere în forțele lor, iar Capricornii sunt alături de persoanele dragi lor.

Horoscop de weekend 28-30 Decembrie 2018

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Veștile bune de la locul de muncă nu încetează să apară. În acest weekend vei primi o ofertă ce cu greu poate fi refuzată și care poate să îți împlinească două dintre cele mai mari visuri ale tale: banii și călătoriile. Analizează cu atenție și fă alegerea potrivită pentru tine!

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Fii mai blând cu persoanele din jurul tău și oferă-ți sprijinul atunci când cei dragi au nevoie de el. Este important să știi că o vorbă bună poate schimba radical o situație, așa că încearcă să te deschizi mai mult în acest sfârșit de săptămână.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Fii foarte atent la planurile pe care ți le proiectezi în perioada următoare. Nu încerca să faci prea multe lucruri deodată, căci s-ar putea să nu reușești să duci nimic la bun sfârșit. Înarmează-te cu răbdare și stabilește-ți cu atenție prioritățile!

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai ocazia să întâlnești persoane importante pentru viitorul tău, așa că este important să faci o impresie bună. Dă tot ceea ce este mai bun din tine și arată cât de determinat ești în a-ți îndeplini visurile. Noile proiecte în care te implici te vor aduce pe culmile succesului.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Există multe persoane care încearcă să îți pună tot felul de obstacole sau să te bârfească pe la spate. Tot ceea ce trebuie să faci este să îi ignori și să le demonstrezi că poți să fii de o mie de ori mai bun decât ei. Ambiția ta îi va distruge pe cei care vor să îți facă rău.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Citește și:  Horoscop 23 Octombrie 2019: Vărsătorii au parte numai de succese

Sarcinile pe care le-ai avut de îndeplinit la locul de muncă te-au epuizat complet. Faptul că ești perfecționist te determină să nu renunți niciodată. Nu mai fi atât de dur cu tine și permite-ți să te relaxezi. Nu trebuie totul să se întâmple deodată și să fie perfect.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu te teme să ieși din zona ta de confort. S-ar putea să fii surprins de câte lucruri interesante vei reuși să descoperi. Limitele tale vor fi depășite și îți vei descoperi abilități pe care nici măcar nu te gândeai că le poți avea.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În acest sfârșit de săptămână te simți extrem de încrezător. Acum este momentul să îți exprimi punctul de vedere mai ferm ca niciodată și să îi convingi și pe cei din jurul tău că ai dreptate în ceea ce spui.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dacă ai greșit față de o persoană dragă, în acest sfârșit de săptămână este momentul perfect să repari acest lucru. Nu trebuie să fii prea dur cu tine. Dacă scuzele tale sunt sincere, acea persoană te va înțelege și veți reuși să treceți împreună peste această cumpănă.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În acest sfârșit de săptămână se pare că tu ești cheia rezolvării multor probleme. Prietenii tăi te vor contacta pentru a le oferi sfaturi și a le fi alături, așa că nu îi dezamăgi! Ajută-i pe cei ce au de nevoie de tine dacă simți că poți face acest lucru.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Citește și:  Horoscop 23 Octombrie 2019: Vărsătorii au parte numai de succese

Ascultă-ți vocea interioară în acest sfârșit de săptămână și cu siguranță nu vei da greș. Sufletul s-ar putea să te ghideze pe calea cea dreaptă mai repede decât ai fi crezut. Ai încredere în tine și în forțele tale!

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

În acest sfârșit de săptămână ți se va trage un semnal de alarmă și este posibil să fii nevoit să îți redefinești planurile de viitor. Încearcă să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă și nu te limita. Ia în calcul fiecare opțiune atunci când trebuie să iei o decizie…

loading...