HomeHoroscop Horoscop de weekend 29 Septembrie – 1 Octombrie 2017

Horoscop de weekend 29 Septembrie – 1 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 770 views
Horoscop-de-weekend-29-Septembrie-1-Octombrie-2017 in Horoscop

Leii se vor lăsa purtați de val, Săgetătorii au ocazia unei reconcilieri, iar Peștii au parte de răgazul necesar pentru a se ocupa de lucruri personale.

29 Septembrie - 1 Octombrie 2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Norocul vă va surâde din plin pe parcursul acestui weekend. O să aveți ocazia să cunoașteți persoane deosebite cu ajutorul cărora veți evolua atât pe plan profesional, cât și personal. Este posibil să fiți ușor reticenți în primă fază, însă realizați rapid că nu vă veți mai întâlni prea curând cu o asemenea ocazie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În acest weekend nu sunteți voi înșivă, nu aveți niciun pic de forță fizică sau mentală pentru a face față tuturor activităților zilnice. Astfel că veți decide încă de cum deschideți ochii să mai petreceți puțin timp în pat și să vă relaxați uitându-vă la televizor sau prelungindu-vă somnul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Exact când credeați că totul s-a așezat pe făgașul lui, că vă merge cum nu se poate mai bine pe plan profesional și că în familia voastră este armonie totală, lucrurile se întorc cu susul în jos în acest weekend. Un membru al familiei are o atitudine cam ofensivă și începe diverse conflicte fie cu voi, fie cu alți membri. Se pare că nimic din ce veți face sau zice nu poate să calmeze apele.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

În acest weekend absolut totul va fi despre voi. Tot ce veți face, veți face doar pentru a vă mulțumi pe voi și pe nimeni altcineva. Simțeați demult nevoia să vă mai satisfaceți câteva plăceri fără să vă mai gândiți la ceilalți și la dorințele lor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Tot acest sfârșit de săptămână vă veți lăsa purtați de val, spontaneitatea va fi la ordinea zilei. Veți dori să faceți absolut tot ce vă va trece prin cap, iar partenerul de viață va fi de acord să vă fie alături în această aventură. Nimic și nimeni nu vă poate strica aceste două zile.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Care este graba, dragilor? Vă doriți atât de puternic să vă îndepliniți niște dorințe de ordin profesional pe care le aveți de ceva timp, încât nu vă mai acordați timp pentru a reflecta asupra acțiunilor voastre. Să aveți mare grijă, în această grabă este posibil să luați și unele decizii greșite, pe care, cel mai probabil, le veți regreta mai apoi!

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Prietenii v-au fost și încă vă sunt alături în orice moment, atât bun, cât și rău, astfel că în acest weekend ați decis să îi celebrați pe cei mai apropiați dintre aceștia. Fie că organizați o petrecere restrânsă la voi acasă, fie ca îi veți scoate în oraș, prietenii vor aprecia cu siguranță.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu v-ați mai implicat de ceva vreme într-un proiect de mare anvergură. În acest weekend veți avea ocazia să reflectați asupra acestui aspect. Câteva rude vă vor susține în demersul vostru de a vă implica mai mult la serviciu. Având parte de această susținere prindeți curaj și veți decide să încercați.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Câteva acțiuni pe care le-ați făcut acum multă vreme și pe care le regretați s-ar putea să-și arate consecințele în decursul acestui weekend. Cu toate acestea, se va arăta și posibilitatea unei reconcilieri cu persoana sau persoanele față de care ați greșit. Nu vă este ușor să vă declarați vinovat, însă este nevoie de acest lucru!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Acest weekend este despre oameni și relații. Veți purta discuții interminabile cu diverse persoane, cunoscute și necunoscute, veți lega prietenii ce pot dura o viață și vă veți consolida relațiile cu partenerul și membrii familiei. Una peste alta, tot ce se va întâmpla va fi de bun augur.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

V-ați cam plictisit să tot stați în casă, nu mai vreți să vă gândiți nici la serviciu, nici la problemele de acolo, așa că în acest sfârșit de săptămână vă veți aduna câțiva prieteni și veți fugi într-o mică escapadă pentru a vă relaxa și a vă lua gândul de la problemele cotidiene…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ați amânat recent câteva lucruri ce țin mai mult de viața personală decât de cea profesională. Acest weekend vă oferă răgazul necesar pentru a vă apuca de acestea. Este chiar posibil să aveți parte de ajutor din partea familiei, astfel că veți termina mult mai repede totul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed