Horoscop de weekend 30 Noiembrie – 2 Decembrie 2018


239

Horoscop de weekend 30 Noiembrie – 2 Decembrie 2018: Taurii reușesc să absoarbă tot ceea ce este mai bun din acest weekend, Gemenii se lasă ghidați de vocea inimii, iar Scorpionii sunt pregătiți de distracție.

Horoscop de weekend 30 Noiembrie - 2 Decembrie 2018

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Acest sfârșit de săptămână vine cu vești bune pentru tine. Vei primi un sprijin material important din partea unei persoane apropiate care te va ajuta să îți duci la îndeplinire planurile pe care le aveai de mult timp în minte.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

În acest weekend vei reuși să rezolvi cu mult calm toate problemele cu care te confrunți. Puterea ta de negociere crește la capacitate maximă, iar discuțiile pe care le vei purta se vor arăta a fi în beneficiul tău. Profită de energiile pozitive pe care le emană acest sfârșit de săptămână!

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Acest sfârșit de săptămână te învață să fii mult mai orientat spre partea ta spirituală. Dacă până acum problemele de la locul de muncă te-au determinat să fii mult prea rațional și serios, acum este timpul să te lași purtat de val și să îți lași inima să îți ghideze pașii.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Multe oportunități se ivesc în calea ta, însă este important să alegi calea care te va duce cu siguranță spre succes. Nu încerca să iei decizii pripite și, dacă este necesar, consultă-te cu o persoană de încredere in acest sens. Lucruri minunate sunt pe cale să se întâmple pentru tine.

 • Leu (23 iulie – 22 august)
Citește și:  Horoscop 24 Mai 2019: astazi va fi munca, munca si iar munca

În acest sfârșit de săptămână este foarte important pentru tine să fii înconjurat de oameni care te încarcă cu energii pozitive. Pesimismul nu trebuie să reprezinte o opțiune pentru tine. Privește lucrurile dintr-o perspectivă relaxată și vei vedea cum toate par să meargă de la sine, fără ca tu să depui prea mult efort.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Sfârșitul de săptămână vine ca o provocare pentru tine. Vei întâmpina câteva obstacole care vor sta în calea planurilor tale. Este important să nu îți pierzi răbdarea și să încerci să tai răul de la rădăcină. Cu puțină ambiție, totul se va îndrepta spre calea cea bună.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta a fost una destul de dificilă pentru tine, însă weekendul îți oferă acel moment de relaxare de care ai atât de multă nevoie. Meditația este cea mai bună opțiune. Reflectează și fă-ți ordine în gânduri. Renunță la stresul inutil care te-a încorsetat până acum.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dorința ta de distracție atinge cote înalte în acest sfârșit de săptămână. Grijile sunt date uitării și tot ceea ce îți dorești este să te simți bine. Adună-ți prietenii și găsiți împreună o petrecere pe cinste. Acest weekend nu este destinat statului în casă.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Te afli foarte aproape de momentul în care obiectivele tale reușesc să fie atinse. Este important să nu îți pierzi determinarea pe ultima sută de metri și să dai tot ceea ce este mai bun din tine pentru a reuși. Visurile tale sunt aproape de a deveni realitate.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Citește și:  Horoscop 24 Mai 2019: astazi va fi munca, munca si iar munca

Întâmplările din trecut te macină și în prezent și nu te lasă să treci mai departe. Învață să te bucuri de fiecare lucru ce ți se întâmplă în momentul prezent. Lasă trecutul în spate și consideră acest sfârșit de săptămână un nou început.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În acest sfârșit de săptămână poate că ar fi bine să mai arunci o privire asupra cercului tău de prieteni. Sunt mulți oameni care, deși afișează o mască prietenoasă, abia așteaptă să te vadă cum eșuezi. Elimină persoanele toxice din viața ta și lucrurile vor merge mult mai bine!

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Chiar dacă momentele dificile nu te-au ocolit, prietenii îți sunt alături și sunt mereu gata să te ajute atunci când ai nevoie de ei. Nu te interioriza și acceptă sprijinul care ți se oferă. Este singura cale prin care vei reuși să te vindeci…

loading...