Home Horoscop Horoscop de weekend 4-6 August 2017: Balanţele vor lua decizii importante

Horoscop de weekend 4-6 August 2017: Balanţele vor lua decizii importante

autor Elena Yvette
539 views 4 minute timp de citit

Balanţele vor lua decizii importante legate de viaţa de familie, Berbecii vor primi unele propuneri interesante, iar Fecioarele vor îşi vor  redecora casa.

 weekend 4-6 August 2017

Berbec

Vei primi unele propuneri interesante în aceste zile, care te vor face să te gândeşti serios la ce vei face în viitor. Asta poate isca unele discuţii cu partenerul de viaţă, dar vei reuşi să rezolvi toate problemele cu calm şi dialog.

Taur

Vei fi din ce în ce mai împlinit pe plan sentimental, căci relaţia cu partenerul de viaţă merge din ce în ce mai bine, iar satisfacţiile sunt extrem de mari. Vei avea parte de momente de neuitat alături de acesta.

Gemeni

Este momentul ideal în care să faci planuri legate de casa şi de familia ta, de o posibilă renovare, cumpărare a unui obiect pe care ţi-l doreai de ceva vreme, organizare a unei vacanţe minunate. Este bine să ţii cont şi de părerile celorlalţi, pentru a evita unele probleme ulterioare.

Rac

Este momentul unor discuţii importante cu partenerul de viaţă, care vor aduce unele schimbări pe care le doreai de mult în viaţa de cuplu şi care te vor ajuta să descoperi o nouă latură a persoanei iubite.

Leu

Weekendul acesta este momentul ideal pentru linişte, relaxare, petrecerea timpului liber alături de cei dragi. Cel mai important pentru tine acum este să te destinzi, să găteşti ceva bun, să citeşti o carte interesantă şi să uiţi de lumea exterioară.

Fecioară

Zilele acestea sunt perfecte pentru a schimba puţin atmosfera în casa ta, pentru a redecora, a cumpăra ceva nou pentru căminul tău. Vei avea prietenii aproape în aceste momente şi te vei bucura de sfaturile şi de experienţa lor.

Balanţă

Împreună cu partenerul de viaţă, vei lua unele decizii importante referitoare la viaţa de familie, ceea ce va consolida şi mai mult relaţia voastră. Vei avea parte de un eveniment neaşteptat spre finalul intervalului.

Scorpion

Căminul tău este cel mai important pentru tine acum, aşa că te vei ocupa doar de acest aspect al vieţii tale, vei face o curăţenie generală sau vei renova întreaga casă. Familia va fi alături de tine şi te va ajuta să termini treaba cât mai repede posibil.

Săgetător

Vei reuşi să menţii şi în această perioadă climatul de linişte care a predominat viaţa de familie în ultimul timp. Vei petrece momente minunate alături de cei dragi, veţi organiza vacanţa viitoare şi veţi face planuri pentru un eveniment important.

Capricorn

Deşi eşti o persoană romantică, relaţia ta de cuplu nu trece tocmai prin cea mai roz perioadă în aceste zile, de aceea se impune o discuţie cu persoana iubită, pentru a rezolva tot ce s-a amânat între voi. Nu te îngrijora prea tare, toate lucrurile se vor rezolva cu calm şi înţelegere.

Vărsător

Nu este momentul ideal pentru a lua vreo decizie hotărâtoare cu privire la viitorul tău, ci din contră, acum este timpul perfect pentru o pauză binemeritată, în care să re relaxezi, să te bucuri de plăcerile de zi cu zi şi să uiţi de toate problemele.

Peşti

Vei avea o perioadă foarte bună pe toate planurile, iar viaţa de familie şi cea de cuplu vor fi cele mai câştigate. Vei petrece timpul liber alături de cei dragi, vei organiza o excursie în aer liber şi te vei simţi mimunat în compania acestora.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies