Horoscop de weekend 6-8 Aprilie 2018: vei avea parte de un weekend plin de provocari

Share

Weekendul debutează prin activități în familie atât pentru nativii Gemeni, cât și pentru Lei. Pentru nativii Balanță weekendul înseamnă… muncă!

 Horoscop de weekend 6-8 Aprilie 2018

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-weekendul este prilej de distracție pentru nativul din zodia Berbec. Fie că este în compania prietenilor, fie că îşi petrece timpul alături de partenerul de viață, nativul Berbec va face orice îi stă în putere să creeze bună dispoziție.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

-plănuiești să vizitezi măcar o parte din rude sâmbătă, căci duminică este zi de odihnă și relaxare. Vei acorda mai multă atenție discuțiilor dintre membrii familiei.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

-weekendul înseamnă pentru nativii Gemeni diferite activități alături de familie sau alături de partenerul de viață. Duminică nativul din Gemeni este posibil să facă o vizită ce nu suportă amânare.

Rac (22 iunie-22 iulie)

-în cursul zilei de sâmbătă nativul Rac așteaptă o veste pe care o și primește, mai devreme sau mai târziu. Nativul Rac va accepta invitația unui apropiat de a ieși în oraș, alături de grupul de prieteni.

Leu (23 iulie-22 august)

-vei participa alături de cel puțin un membru al familiei la un concert sau un eveniment important. Sfârșitul weekendului înseamnă pentru Leu motiv de a petrece până dimineața, uitând complet de treburile casnice.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

-weekendul Fecioarei nu trece fără ca nativul să primească o invitație în oraș. O reuniune de familie va îmbunătăți relația dintre Fecioară și un membru al familiei.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-nu vei rezista fără să muncești nici măcar in weekend. Deși ai putea să te distrezi alături de grupul tău de prieteni, în acest weekend nativul Balanță va prefera să lucreze intens.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-nativul Scorpion poate întâmpina probleme în luarea unei decizii în ceea ce privește o mica vacanță in acest weekend. Duminică e rost de bani, chiar dacă nu vor sta prea mult în buzunarul nativului. Vei achiziționa fie câte un mic cadou pentru fiecare membru din familie, fie vei opta pentru o mică vacanță, departe de probleme.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-vei avea parte de un weekend plin de provocări, încercări, dar și benefic în viața sentimentală. Sâmbătă primești un cadou din partea unui apropiat. Deși ești prins în multe activități, este posibil să îți întâlnești sufletul-pereche.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-sâmbătă nativul din zodia Capricorn găsește cel puțin un motiv de a se distra. Alături de un membru al familiei îşi va face planuri pentru săptămâna ce urmează, deși este conștient că nu va reuși să îl urmeze.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

– te vei implica într-o problemă a unui apropiat și vei încerca să dai o mână de ajutor. Duminică este posibil să ai musafiri, iar pregătirile te vor extenua mai mult decât treburile casnice…

Pești (20 februarie-20 martie)

-vei primi o veste mai puțin plăcută, îți va lua timp să o asimilezi. Deși te va afecta, nu vei renunța la planurile tale pentru weekend, mai ales când vine vorba de a participa la un eveniment important.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news