HomeHoroscop Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018: fii pregatit in acest weekend pentru orice situatie

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018: fii pregatit in acest weekend pentru orice situatie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 875 views
Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018: Conjunctura planetelor Venus și Neptun favorizează schimbările, activitățile casnice și treburile în gospodărie în acest weekend, la fel și pe plan sentimental pot apărea schimbări pozitive, mai ales pentru cuplurile în care au existat disensiuni în ultimele săptămâni.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Berbec

Nu ezitați să vă spuneți punctul de vedere clar și răspicat în discuțiile cu partenerul care pot apărea în acest weekend; nu este nimic de care ar trebui să vă îngrijorați, doar mici hârjoneli de cuplu în cea mai mare parte legate de petrecerea timpului liber.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Taur

Ar fi bine să fii pregătit în acest weekend pentru orice situație; prietenii apropiați împreună cu partenerul de viață pun la cale o petrecere-surpriză în cinstea promovări de la locul de muncă.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Gemeni

Gemenii își doresc prea tare să socializeze azi, se simt melancolici fără niciun motiv. Ei aleg să își petreacă acest weekend împreună cu familia, făcând diverse activități casnice.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Rac

Persoane sensibile și iubitori de natură, nativii din Rac se orientează în acest weekend spre activitățile în aer liber, fie că este vorba despre o plimbare cu bicicleta, alergare prin pădure sau pur și simplu o plimbare în parc, simt nevoia să se reconecteze cu natura.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Leu

Dai dovadă de o creativitate ieșită din comun pe care ar fi bine să o fructifici animând relația de cuplu, care a avut de suferit în ultima vreme din cauza lipsei tale de atenție; acum este momentul să îi demonstrezi partenerului ce înseamnă pentru tine.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Fecioară

Este un weekend perfect pentru evadarea din cotidian; ți-a rămas gândul la o excursie în care nu ai putut să mergi din lipsă de timp, dar iată că acum este momentul să pui pauză pentru moment activităților zilnice și să îți iei o mini vacanță.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Balanță

În prima parte a weekendului există posibilitatea să apară câteva evenimente neprevăzute care să vă schimbe puțin planurile, spre nemulțumirea partenerului. Păstrați-vă calmul, pentru că lucrurile vor reveni la normal în cea de-a doua parte a acestui weekend.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Scorpion

O călătorie de afaceri în interes profesional va apărea așa, pe neașteptate, din partea unui coleg care vă roagă să îl ajutați să obțină semnarea unui contract. Deși vă strică oarecum planurile de weekend, această călătorie v-ar putea aduce o mărire de salariu.

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Săgetător

Pune un bilet la loto sau măcar ia un loz sau două, deoarece conjunctura astrală pentru acest weekend este extrem de favorabilă câștigurilor neașteptate. Weekendul se anunță plin de situații imprevizibile, fii pregătit de vizita unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult!

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Capricorn

Pregătește-te pentru un weekend plin de romantism. Partenerul de viață plănuiește să te scoată din rutina ta zilnică și totodată să reîmprospăteze relația de cuplu. Fiți pregătiți de o evadare în doi din care vă veți întoarce cu o stare de spirit excepțională!

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Vărsător

Mai renunță la capricii dacă nu vrei să mai ai probleme cu banii, încearcă să mai strângi ceva bani pentru a îi oferi partenerului cadoul pe care i l-ai promis de ceva timp…

Horoscop de weekend 6-8 Iulie 2018 Pești

Prietenii tăi îți solicită ajutorul pentru realizarea unor proiecte personale; nu ezită să le oferi ajutorul tău, pentru că și ei te-au ajutat atunci când ai avut nevoie. Spre sfârșitul weekendului vei realiza că acest proiect te-a apropiat și mai tare de prietenii tăi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed