HomeHoroscop Horoscop de weekend 7-9 Decembrie 2018: Racii învață să lase uitării trecutul

Horoscop de weekend 7-9 Decembrie 2018: Racii învață să lase uitării trecutul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 862 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Horoscop-de-weekend-7-9-Decembrie.jpg

Horoscop de weekend 7-9 Decembrie 2018: Taurii se simt mai motivați ca niciodată, Racii învață să lase uitării trecutul, iar Balanțele sunt gata de un nou început.

Horoscop de weekend 7-9 Decembrie 2018

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ambiția ta trebuie să își facă simțită prezența și în acest sfârșit de săptămână. Nu te opri din a lupta pentru a-ți duce la îndeplinire obiectivele și folosește-te de toate resursele pe care le ai la dispoziție în acest sens. Ești mult mai aproape de succes decât crezi.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Știi mai bine decât oricine că tot ceea ce este bun și de durată necesită muncă, dar, mai ales, răbdare. Așadar, ești motivat și nu renunți la planurile pe care ți le-ai proiectat în minte, ci din contră. Te simți mai determinat ca niciodată să continui.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

În acest sfârșit de săptămână vei fi pus în fața unor situații neplăcute, însă vei găsi soluția optimă pentru a ieși nepătat. Este important să nu te pierzi cu firea și să îți stăpânești pe cât posibil emoțiile. De asemenea, orice piedică te va face să te ridici întotdeauna mai puternic.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Chiar dacă este plăcut să îți amintești de anumite întâmplări din trecut, încearcă să nu trăiești permanent acolo. În acest fel, nu vei mai reuși să te bucuri de ceea ce îți poate oferi viața în momentul prezent. Bucură-te de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și încearcă să dai uitării trecutul.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Locul de muncă pe care îl ai la momentul actual îți face tot mai multe probleme în ultimul timp și simți că stagnezi. Nu trebuie să mai stai pe gânduri. Renunță la tot ceea ce este toxic pentru tine. Alege să profesezi într-un domeniu plăcut, care te ajută să te dezvolți.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei fi nevoit să asiști la diferite discuții aprinse care nu te privesc neapărat. Nu încerca să intervii decât atunci când spiritele s-au mai calmat. Nu va fi oportun să îți expui punctul de vedere în acele momente, ci din contră.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu poți să treci peste cea mai recentă despărțire, oricât de mult ai încerca. În acest sfârșit de săptămână vei avea ocazia să întâlnești persoane noi. Nu te interioriza. Lasă trecutul în urmă și acordă o șansă unui nou început.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Prietenii nu te lasă la greu și aleg să îți fie alături necondiționat. Chiar dacă treci prin momente destul de delicate, sfaturile prietenilor te încurajează și te fac să devii mai puternic. Este important să reții faptul că, indiferent de cât de greu ar fi, orice problemă își găsește rezolvarea.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Discuțiile de la locul de muncă din ultima vreme au reușit să te cam pună pe gânduri. În acest sfârșit de săptămână este important să analizezi cu atenție drumul pe care vrei să îl urmezi și să te decizi dacă merită să faci sacrificii în acest sens. Nu te lăsa ghidat de impulsivitate!

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Vocea ta interioară a reușit să îți pătrundă în toate simțurile. Permite-i sufletului să îți ghideze pașii în acest sfârșit de săptămână. Nu trebuie să fii sceptic. Relaxează-te și lucrurile pozitive nu vor înceta să apară.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este timpul să îți faci puțină ordine în viața ta. Acest sfârșit de săptămână este dedicat deciziilor importante pe care le-ai tot amânat până acum. Amintește-ți că nu trebuie să treci prin toate astea de unul singur. Cere sfatul unui apropiat, dacă simți nevoia…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

În acest sfârșit de săptămână vei observa că te simți extrem de productiv și nu vei sta o clipă degeaba. Pune-ți creativitatea și imaginația în mișcare! Încearcă să te dezvolți într-un domeniu artistic și rezultatele se vor vedea mai repede decât te aștepți.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed