HomeHoroscop Horoscop de weekend 9-11 Februarie 2018

Horoscop de weekend 9-11 Februarie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 797 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Horoscop-de-weekend-9-11-Februarie.jpg

Racii sunt deschiși cu cei din jur, Fecioarele sunt într-o formă foarte bună, iar Peștii reușesc să facă tot ceea ce-și doresc. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte:

 

Berbec

În acest weekend nu prea sunteți de acord cu părerile celorlalți, indiferent că este vorba despre rudele dumneavoastră sau prietenii apropiați, lucru care vă va neliniști puțin. Apele se liniștesc în scurt timp, dacă lăsați lucrurile să meargă de la sine. Nu e cazul să provocați conflicte sau să iscați un scandal acolo unde nu este nevoie. Imediat după ce se rezolvă totul veți vedea lucrurile în roz și veți începe să faceți să iasă cât mai bine totul. Sfârșitul zilei de duminică vă găsește liniștit și relaxat.

Taur

Aveți un ritm foarte bun și faceți lucrurile foarte rapid. Găsiți repede soluții la orice problemă și sunteți un bun sfătuitor și pentru ceilalți care au nevoie de ajutorul dumneavoastră. Deși pot apărea unele chestiuni care vă provoacă neplăceri, nu sunt deloc serioase, așa că nu le tratați ca și cum ați avea motive de îngrijorare, pentru că nu e cazul.

Gemeni

Vă petreceți sfârșitul săptămânii în familie, lucru care vă place nespus, având în vedere că nu ați mai petrecut de mult timpul împreună. Mediul familial va fi plin de farmec și vă redă buna dispoziție și energia pentru săptămâna care urmează. Aveți nevoie de activitate fizică intensă și de îndepărtarea gândurilor negative, care nu vă sunt de niciun folos. Primiți, de asemenea, și vești bune, pe care le așteptați cu nerăbdare. Veți avea parte de un weekend minunat!

Rac

În acest weekend este indicat să fiți puțin mai deschis cu oamenii dragi, care vă acordă tot timpul și toată atenția lor. Nu ascundeți lucruri partenerului de viață și încercați să vă rezolvați orice problemă de cuplu acum, cât e momentul. Trebuie să admiteți că uneori sunteți prea rece în relația de cuplu, iar acest lucru nu va aduce nimic bun relației. Comunicați și lucrurile se vor rezolva.

Leu

Fiți realist în acest weekend și nu grăbiți ritmul în care se petrec lucrurile. Încercând să le grăbiți, rezultatele nu vor fi cele pe care le așteptați. Nu tratați lucrurile cu superficialitate și orientați-vă spre fiecare detaliu în parte. Toate cărțile câștigătoare vor fi în mâna dumneavoastră, dacă știți ce aveți de făcut și rezolvați lucrurile cu calm și concentrare.

Fecioară

Sfârșitul săptămânii vă prinde într-o formă foarte bună. Sunteți tolerant cu ceilalți, dar cu propria persoană, iar asta vă va aduce numai momente fericite. Fiind fericit și mulțumit, veți atrage binele de partea dumneavoastră. Starea de spirit este în general bună și nu vă va fi umbrită de absolut nimic. Pe plan financiar, nu vă asumați niciun fel de risc în acest weekend. Lăsați lucrurile așa cum sunt.

Balanţă

Sunt șanse mari să aveți o mare bucurie în viața sentimentală. Partenerul de cuplu vă arată toată dragostea din lume și sunteți mai mult decât fericit. În ceea ce privește partea financiară, fiți chibzuit și nu cumpărați cadouri foarte scumpe, deoarece riscați să rămâneți fără bani o bună perioadă. Fiți cât mai chibzuit, așa veți avea numai de câștigat.

Scorpion

În acest weekend vă gândiți că timpul trece prea repede și nu apucați să faceți o mulțime de lucruri pe care le-ați fi dorit. Trebuie să aveți răbdare, numai așa lucrurile se vor rezolva de la sine, într-un mod cât mai corect. Folosiți cât mai multă vitamina E pentru ten, având în vedere că vă confruntați cu câteva probleme dermatologice. Veți trece cu bine peste ele, sunt doar pentru moment, nu e cazul să vă îngrijorați.

Săgetător

Acest sfârșit de săptămână vă prinde puțin prea comod, astfel este nevoie de vigilență din partea dumneavoastră. Numai în acest fel veți reuși să atinge performanța maximă în tot ceea ce vă propuneți și să scăpați să intrați în capcanele răuvoitoare ale prietenilor sau colegilor care nu vă prea vor binele. Vă veți da seama în acest weekend că sunteți mai puternic decât credeți și că această povară nu este pentru dumneavoastră.

Capricorn

În acest sfârșit de săptămână astrele sunt de partea dumneavoastră și vă vor susține în absolut tot ceea ce vreți să faceți. Trebuie totuși să fiți precaut, pentru că relațiile pot fi în pericol. Lăsați pentru aceste zile deoparte grijile legate de bani sau de locul de muncă și focalizați-vă mai mult pe propria persoană.

Vărsător

Vă veți descoperi o pasiune nouă, ceva ce nu ați mai făcut până acum, ceea ce vă va capta profund interesul. Sunteți plin de entuziasm și veți acumula noi cunoștințe într-un ritm rapid și eficient. În plan profesional, nu veți fi prea imun la unele sarcini, dar, până la urmă, le veți rezolva cu bine. Este o bună perioadă de a începe ceva nou, de a vă focaliza pe ceva ce vă doreați să faceți de mult…

Peşti

Nimic nu vă stă în cale în acest sfârșit de săptămână. Din contră, toate lucrurile merg strună și nu există niciun obstacol care să vă împiedice să faceți ce vă doriți. Sunteți foarte motivat să vă atingeți obiectivele și nimic nu vă clintește din loc. Această ambiție de a reuși vă va face să luați cele mai bune decizii atât în viața profesională, cât și în cea amoroasă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed