Home Horoscop Horoscop de weekend 9-11 Iunie 2017: Scorpionii au parte de o întâlnire romantică neaşteptată

Horoscop de weekend 9-11 Iunie 2017: Scorpionii au parte de o întâlnire romantică neaşteptată

autor Elena Yvette
113 vizualizari

Scorpionii au parte de o întâlnire romantică neaşteptată, Gemenii sunt în căutarea dragostei, iar Peştii îşi revin după o decepţie amoroasă.

weekend-9-11-Iunie-2017

Berbec

          Începeţi weekendul cu o meditație asupra vieţii amoroase, vă enervaţi şi vă stresaţi inutil. Nu disperaţi, nu vă pierdeţi răbdarea, căci în scurt timp totul se va clarifica şi viaţa dvs. va intra pe făgaşul normal!

Taur

Părea că nu mai ieşiți din plasa grijilor de ordin legal sau judiciar, dar iată că apare o soluţie la orizont. Lasați amânările şi luați măsuri concrete, doar aşa veți avea de câştigat!

Gemeni

Spiritul dvs. curios vă poartă spre artă în acest weekend. Realizaţi care sunt cauzele marilor pierderi din viaţa dvs. şi hotărâţi să vă lăsaţi pradă hazardului, poate, poate veţi întâlni marea dragoste.

Rac

Dacă aţi experimentat o dezamăgire profundă, fiţi fără grijă. Natura dvs. sinceră și inocenţa vă vor  readuce succesul unei revanşe sau al unei bune intuiţii pe plan afectiv. Veţi face o retrospectivă a vieţii dvs. şi veţi constata că nu vă place să retrăiţi clipele de tensiune maximă din cuplu, aşa că veţi deschide ferestrele sufletului, iar dragostea la prima vedere s-ar putea ivi.

Leu

Leoaicele au tendinţa de a visa cu ochii deschişi şi-l aşteaptă pe Făt-Frumos în acest weekend. Duminică seara s-ar putea să primiţi o ofertă surpriză cu privire la o asociere, dar se va dovedi a fi doar o iluzie.

Fecioară

Aparent vă aflați într-o perioadă de repaus. Natura meticuloasă şi răbdătoare vă permite să analizaţi bine realitatea cotidiană destul de sumbră în ultima perioadă. Un prieten Taur vă sfătuieşte în legătură cu o relaţie îndoielnică şi aţi face bine să-l ascultaţi. Nu luaţi decizii importante în acest weekend.

Balanţă

Deşi primiţi dovezi clare de nerecunoştinţă de la o persoană dragă, care vă trădează cu nonşalanţă, sunteţi indecis şi credeţi că farmecul şi diplomaţia dvs.  vor face ca această persoană să-şi dea seama de greşeala făcută. Dar nu faceţi altceva decât să trăiţi cu o iluzie şi trebuie să vă asumaţi greutatea unei alegeri.

Scorpion

Pe cei care sunt născuţi în această zodie îi aşteaptă în acest weekend o întâlnire romantică nesperată, momente de intimidate care nu au nimic platonic, clipe de fericire intensă.

Săgetător

În acest weekend primiţi semnale neaşteptate de simpatie, de amiciţie, de la o persoană de la care nu vă aşteptaţi. Fără îndoială se va lega ceva între voi.

Capricorn

Sunteți într-o pasă proastă. Vă puneți la îndoială propriile proiecte, de orice fel ar fi ele şi nimeni nu vă intră în voie. Doar soarele vă mai ridică puțin moralul.

Vărsător

Sunteți fiinţa cea mai dezamăgită dintre toți nativii zodiacului, dar în acest weekend astrele vă fac să credeţi în şansa dvs. mai mult decât de obicei. Optimismul dvs. este maxim şi există riscul să idolatrizați anumite persoane care nu merită. Nu veţi prinde nicidecum jackpotul amoros în acest weekend, trebuie sa realizaţi că nu este decât o iluzie sau o speranță efemeră…

Peşti

Nativii acestui semn pot realiza, după o dezamăgire sau separare recentă, o reconciliere pe plan emoțional sau, de ce nu, se poate ivi un flirt nou în viaţa lor sau pot întâlni marea iubire.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies