Home Horoscop Horoscop de weekend 22-24 Mai 2020: Pare a fi perioada ideală pentru a pune capăt unui conflict

Horoscop de weekend 22-24 Mai 2020: Pare a fi perioada ideală pentru a pune capăt unui conflict

autor Elena Yvette
4212 vizualizari
Horoscop-de-weekend

Horoscopul de weekend 22-24 Mai 2020. Citeste horoscopul de weekend 22-24 Mai 2020 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Ți se face o propunere de a pleca într-o călătorie scurtă pe care nu o poți refuza. Chiar dacă nu stai foarte bine la capitolul bani, vei cere unei prietene bune un mic împrumut și tot vei pleca, doar de dragul de a nu mai sta închisă în casă.

Taur

Pare a fi perioada ideală pentru a pune capăt unui conflict care a apărut în urmă cu câteva zile și care pare să nu te lase nici să te odihnești. Nu te vei sfii și vei fi tu cea care va face primul pas, fără a sta pe gânduri.

Gemeni

Se pare că în casa ta este o dezordine de nedescris și nu mai poți sta într-un astfel de mediu. Ziua de sâmbătă o vei petrece făcând curățenie, iar duminică vei pleca în vizită la rudele tale pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp.

Rac

Chiar dacă preferi uneori să stai singură și să reflectezi la anumite lucruri, în acest weekend vrei să te înconjori de persoanele dragi, în special de cele din familia ta.

Leu

Weekendul acesta pare a fi unul destul de avantajos pentru tine din punct de vedere financiar. Vei primi o sumă de bani din partea unei rude, sumă pe care nu vei fi nevoită să o returnezi.

Fecioară

Se pare că vei reuși să atragi privirile unei persoane pe care o vei cunoaște chiar în aceste zile. Dacă în cursul zilei de sâmbătă întâlnirea voastră va fi una pur întâmplătoare, ei bine, duminică se pare că întâlnirea voastră nu va fi una accidentală.

Balanţă

Unul dintre membrii familiei tale îți propune să faceți o mică excursie la o rudă care stă la mare distanță de casa voastră. Nu vei sta pe gânduri și vei accepta, mai ales că nu ai mai văzut-o de mult timp pe această rudă și vrei să vezi care mai este viața ei.

Scorpion

În acest sfârșit de săptămână vei sta mai mult timp cu partenerul tău pentru a vă pune ordine în viață și a vă stabili împreună planurile ce țin de viitorul vostru ca și cuplu. O mică vizită la părinți nu este exclusă.

Săgetător

În aceste două zile se pare că situația ta financiară va cunoaște o stabilitate care pare să se mențină o perioadă lungă. Ca o metodă de a sărbători acest lucru, te vei răsfăța cu o sesiune de shopping la magazinul de haine pe care îl preferi.

Capricorn

Weekendul aceste vei fi vizitată de noroc! Un mic bilet pus la loto sau o sumă de bani pe care ai împrumutat-o cuiva par să fie un plus pentru tine. Vei fi foarte fericită, mai ales că deja începuseși să te obișnuiești cu ideea că nu vei mai vedea acei bani.

Vărsător

Simți nevoia de a sta doar tu cu gândurile tale. Nu vrei să ieși din casă și vei petrece timpul citind și vizionând episoadele noi din serialele tale preferate…

Peşti

Sâmbătă vei fi nevoită să participi la o ședință la locul de muncă, una care a fost programată încă de la începutul săptămânii. Acest lucru nu te va deranja, deoarece duminică vei petrece câteva momente frumoase alături de prietenele tale.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies