Home Horoscop Horoscop de weekend 16-18 Aprilie 2021: nativul din zodia Balanță este în căutare de schimbări

Horoscop de weekend 16-18 Aprilie 2021: nativul din zodia Balanță este în căutare de schimbări

autor Elena Yvette
11521 vizualizari
Horoscop-de-weekend

Horoscopul de weekend 16-18 Aprilie 2021. Citește horoscopul de weekend 16-18 Aprilie 2021 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste!

Nativul Taur îşi face timp în acest weekend pentru sine, iar Gemenii vor participa la un eveniment.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-în acest weekend, nativul din zodia Berbec se poate simți pe alocuri exclus de apropiați, deși va avea parte de invitații în oraș. Duminică seara o veste îl determina să îşi schimbe planul pentru săptămâna ce urmează.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

-nativul Taur este în centrul atenției prin intermediul pasiunilor sale din timpul liber. Sâmbătă este o zi perfectă pentru nativul Taur să îşi folosească economiile din ultima perioadă pentru o achiziție importantă.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

-vei relua legătura cu o veche cunoștință, chiar dacă tu vei face primul pas, veți stabili o întâlnire în acest weekend. Duminică seară vei participa la un eveniment, un concert sau un film.

Rac (22 iunie-22 iulie)

-o cunoștință mai veche te va căuta, îți va face o surpriză plăcută, ceea ce te va bucura enorm. Sâmbătă vei vizita un apropiat și vei profita de ocazie pentru a te destăinui. Cu siguranță, te vei simți mai bine, eliberat.

Leu (23 iulie-22 august)

-nativul din zodia Leu caută să fie principalul erou al weekendului. Nativul va găsi o soluție pentru fiecare problemă a membrilor familiei însă va cere o mână de ajutor pentru problemele sale.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

-vei întâlni o persoană cu care rezonezi, chiar dacă nu ești prea sociabil. Sâmbătă este rost de bani, vei sta poate chiar peste program în cadrul locului de muncă însă nu vei simți amprenta oboselii.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-în acest weekend, nativul din zodia Balanță este în căutare de schimbări. Va prelua inițiativa și, în ciuda discuțiilor în contradictoriu purtate cu partenerul de viață, va încerca sa facă mici modificări în amenajarea locuinței.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-o veste plăcută va strânge sâmbătă în jurul mesei întreaga familiei a nativului. Spre seară, este posibil ca nativul Scorpion să primească o invitație la o petrecere, la un eveniment. Sfârșitul weekendului îi aduce nativului timp liber pentru a se relaxa alături de partenerul de viață.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-încă de dimineață, weekendul nativului Săgetător se arată benefic. O ofertă pentru un loc de muncă îl va pune pe gânduri însă se va lăsa influențat de părerile celor din jur mai mult decât este cazul.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-sâmbătă, vei fi încurajat de un membru al familiei in luarea unei decizii, poate te gândești la schimbarea locuinței. Sfârșitul weekendului aduce multa bucurie pentru Capricorn, căci a planificat deja o întâlnire importantă.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

-pentru acest weekend, nativul din zodia Vărsător se pregătește intens, căci va participa la un eveniment important. Duminică se anunță o zi plină pentru nativ, printre activități se va strecura și timp pentru hobby-urile sale.

Pești (20 februarie-20 martie)

-în acest weekend, vei participa la activități alături de membrii familiei însă nu îți va face prea mare plăcere, căci lucrul în echipă nu e punctul tău forte. Duminică se anunță vizite pentru nativul Pești…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies