Home HoroscopHoroscop de weekend Horoscop de weekend 21-23 Iunie 2019

Horoscop de weekend 21-23 Iunie 2019

autor Elena Yvette
7 vizualizari
Horoscop de weekend 21-23 Iunie 2019

Horoscop de weekend 21-23 Iunie 2019: Citeste horoscopul de weekend 21-23 Iunie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 21-23 Iunie 2019

Berbec

Este suficient să spui că ai nevoie de ceva, iar partenerul tău îți va aduce acel ceva la pat, fără să te lase să depui minimum de efort pe tot parcursul weekendului. Se pare că vei avea parte de un răsfăț de milioane și te vei simți ca o adevărată regină.

Taur

Ai impresia că cineva este mereu pe urmele tale, iar acest lucru poate fi din cauza faptului că ești mult prea stresată. Încearcă să te relaxezi puțin în acest weekend, deoarece ai mare nevoie pentru a putea face față provocărilor ce vor veni odată cu noua săptămână.

Gemeni

Deși orașul este destul de aglomerat pe finalul săptămânii, tu nu pari a fi afectată de acest lucru, ba,„ din contră, îți face plăcere să ieși pe stradă și să admiri oamenii din jur, lucru pe care îl vei și face pe parcursul acestor două zile.

Rac

Vei depune eforturi mari pentru a-ți ține nervii în frâu. Se pare că cineva cunoscut încearcă să-ți testeze limitele din acest punct de vedere însă nu-i vei face pe plac.

Leu

Vei primi o veste care te va entuziasma foarte tare. Se pare că viața ta personală va cunoaște anumite schimbări însă unele care sunt bine-venite și se pare că le așteptai deja de ceva timp.

Fecioară

Chiar dacă este weekend, munca pentru tine nu a luat sfârșit. Depui eforturi mari pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus și nu vrei să lași timpul să treacă fără a nu face ceva în această privință.

Balanță

Cineva ți-a adresat o întrebare cu ceva timp în urmă și se pare că acum ai găsit răspunsul pe care să i-l oferi. Dacă ai tot amânat până acum, acest lucru se datorează faptului că ai avut nevoie de puțin timp pentru a analiza bine întrebarea și a da un răspuns cât mai potrivit și care să nu supere pe nimeni. Pe scurt, ai încercat să împaci și capra și varza.

Scorpion

Încearcă să fii mai responsabilă și nu te mai lăsa dusă de val! Dacă faci față unor situații care te pun într-un unghi mai delicat, nu te mai lăsa influențată de cei din jur, mai ales dacă aceștia nu știu prin ce treci.

Săgetător

Weekendul acesta va fi unul de tipul „du-te-vino”. Ba ai musafiri, ba mergi în vizită la prieteni sau rude, iar weekendul va trece ca pe fugă, nici măcar nu vei reuși să-l simți.

Capricorn

Se pare că vei avea surprize din partea astrelor. Acestea se vor resimți în planul personal, dar mici rezerve vor fi păstrate și pentru noul început al săptămânii.

Vărsător

Micile gesturi de neseriozitate și puțină răutate care vor veni din partea unui prieten la care nu te-ai fi așteptat vreodată se pare că îți vor strica tot sfârșitul săptămânii. În cazul în care consideri că acest presupus prieten este doar un personaj negativ în viața ta în ultima vreme, ar fi bine să te gândești să-l excluzi din aceasta…

Pești

Momentele de acasă ar trebui să fie unele de relaxare și nu de muncă, așa cum par a fi pentru tine în ultima vreme. Măcar în acest weekend încearcă să te desparți de tot ceea ce are legătură cu munca și să te odihnești puțin.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!