Home Horoscop dragoste 5 zodii care iubesc în secret

5 zodii care iubesc în secret

autor Elena Yvette
21 vizualizari
5 zodii care iubesc in secret
loading...

Iată care sunt cele cinci zodii care iubesc în secret și nu au curajul să își arate sentimentele!

5 zodii care iubesc in secret

În viață, cât și în dragoste se întâmplă să fim răniți, dezamăgiți sau, pur și simplu, așteptările pe care le avem de la anumite persoane nu se pretează cu realitatea. Din aceste motive, unii dintre noi, preferăm să nu arătăm sentimentele sincere față de ceilalți, și oarecum să ne închidem în noi înșine…

Iată care sunt cele cinci zodii care nu au curajul să își arate propriile sentimente!

Rac

Racii sunt niște persoane foarte sensibile, dar în același timp și foarte iubitoare. Oferă afecțiune celor dragi foarte des și totuși când vine vorba de iubire adevărată, se eschivează. Asta, deoarece Racii au fost foarte des răniți în dragoste, iar uneori sentimentele lor au fost călcate în picioare.

Din acest motiv, Racii sunt destul de reticenți în a-și exprima sentimentele liber, se tem ca gesturile lor de afecțiune și grijă față de celălalt să nu fie înțelese greșit, ceea ce îi împiedică să fie ei înșiși. Racilor le place să trăiască emoțiile la cel mai intens nivel, dar dezamăgirile sunt cele care le iau curajul de a-și arăta aceste sentimente!

Capricorn

Capricornii, la fel ca Racii, sunt acei nativi care sunt foarte reținuți în a-și exprima sentimentele liber față de persoana iubită. Acest fapt, în cazul nativilor din zodia Capricorn, este din cauza neîncrederii în oameni. Capricornii sunt niște firi foarte ambițioase, perseverente și dedicate total vieții profesionale, iar în ceea ce privește viața sentimentală, preferă să fie mult mai reticenți. Neîncrederea în cei din jur îl face pe Capricorn să fie foarte retras și concentrat mai mult pe partea profesională, iar teama de a nu fi rănit îl va face să sufere în tăcere, de cele mai multe ori.

Pești

Fiind semne de Apă, Peștii sunt niște firi foarte sensibile și chiar implicate în relațiile de dragoste. Visători, pasionali și foarte afectuoși, nativii zodiei Pești își exprimă sentimentele în propriul lor mod, dar, în același timp, adoră să trăiască poveștile de dragoste în secret sau să le păstreze numai pentru ei înșiși. Având în vedere firea lor pasională și visătoare, Peștii preferă de cele mai multe ori să admire de la depărtare dragostea arzătoare, din teama de a nu fi caracterizați greșit de persoana iubită.

Scorpion

Acești nativi preferă de cele mai multe ori să iubească din umbră și refuză să își exprime sentimentele liber. Fac asta deoarece le este teamă de a fi respinși, iar de multe ori nu au curajul să facă primul pas, așteptând să fie abordați. Este destul de greu să prindă curaj și să iasă de sub carapace pentru a-și trăi iubirea în mod liber; din acest motiv, Scorpionii sunt cei care așteaptă să fie cuceriți…

Fecioară

Fecioarele sunt niște firi foarte exigente și perfecționiste. La fel sunt și atunci când iubesc, iar atunci când se îndrăgostesc de cineva pe măsură, cu aceleași caracteristici, Fecioarele se eschivează și își pierd curajul. Le va fi foarte greu să își exprime sentimentele de iubire, se vor retrage iar dacă partenerul nu va fi deschis, ele vor renunța.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!