HomeHoroscop dragoste Cum să-l faci să te iubească în funcție de zodie

Cum să-l faci să te iubească în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Cum-sa-l-faci-sa-te-iubeasca-in-functie-de-zodie.jpeg

Când vine vorba despre bărbați și aspectele care îi fac să rămână lângă o femeie, se poate crede lucrurile sunt chiar simple însă asta este doar o aparență care se dovedește adesea înșelătoare.

În acest sens, pentru a o face să te iubească, este nevoie să te mulezi pe așteptările persoanei pe care intenționezi să o cucerești, să-i descoperi plăcerile și pasiunile, cu alte cuvinte, să-i vorbești pe limba ei.

Deși poate părea destul de dificil să intri în grații unei anumite persoane, lucrurile nu stau chiar așa. Un rol destul de important în descoperirea intereselor și așteptărilor unei persoane îl joacă semnul zodiacal, care poate face numeroase dezvăluiri, care de care mai folositoare. Dacă ești curioasă să vezi ce strategie trebuie să aplici pentru a cuceri un bărbat în funcție de semnul său zodiacal, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

Berbec. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Berbecului sunt persoane intens preocupate de a obține cât mai multe rezultate mărețe în domeniul profesional. Firi ambițioase și competitive, reușesc a fi cuceriți doar de femei care țintesc foarte sus. Prin urmare, dacă vrei să-l faci să te iubească, trebuie să-i menții interesul prin a fi femeia independentă și puternică de care are nevoie un astfel de nativ.

Taur. Bărbații posesori ai semnului zodiacal al Taurului sunt atrași de femeile care se arată dornice să îi cunoască atât prin prisma calităților pe care le au, cât și prin prisma defectelor lor. Pentru a face un bărbat Taur să te iubească, este suficient să îl accepți în viața ta însă fără a avea intenția de a-l schimba în vreun fel.

Gemeni. Cu bărbații Gemeni, lucrurile stau foarte simplu. Acești bărbați se declară fani ai timpului petrecut împreună, motiv pentru care desprindem ideea că în cucerirea unui astfel de bărbat strategia este foarte simplă. Așadar, pentru a face un bărbat Gemeni să te iubească, este nevoie să petreci cât de mult timp poți cu acesta. De mare ajutor poate fi găsirea unui hobby comun.

Rac. În ceea ce îi privește pe nativii Rac trebuie să știi că aceștia sunt mari iubitori ai distracției. În ceea ce îl privește pe un nativ din această zodie, dacă vrei să-l faci să te iubească, trebuie și tu la rândul tău să îndrăgești același lucru. Racii se simt atrași de persoanele în fața cărora se pot comporta natural.

Leu. Nativii Leu sunt caracterizați de faptul că sunt pasionați de lectură și călătorii. În acest sens, pentru a cuceri un Leu și a-l face să te iubească, este nevoie să-i împărtășești aceste pasiuni și să te arăți mereu dornică să iei parte la așa ceva.

Fecioară. Dintre toți nativii zodiacului, bărbații născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt cei mai mari iubitori ai loialității. Pentru a ajunge la inima unui astfel de bărbat, este necesar să fii o femeie onestă și dispusă să dedici oricât timp și eforturi este nevoie pentru a-i câștiga sentimentele.

Balanță. Bărbații născuți în zodia Balanței sunt firi familiste însă intenționat lipsiți de perspectivă și viziune asupra viitorului. Pentru a face un astfel de bărbat să te iubească, este nevoie să fii o femeie responsabilă și cu o perspectivă asupra vieții compatibilă cu așteptările sale, dar și care să îi flateze calitatea de familist convins.

Scorpion. Semnul zodiacal al nativilor Scorpion spune despre acești bărbați că sunt spontani, pasionali și mereu dornici să încerce lucruri noi. Pentru a face un bărbat Scorpion să te iubească, este nevoie să te arăți întotdeauna dispusă să experimentezi lucruri noi, dar și să-i oferi constant dovezi ale iubirii tale necondiționate.

Săgetător. Persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Săgetătorului sunt firi puternice și dominatoare. Pentru a cuceri un astfel de bărbat, dar și pentru a-i menține cât mai mult interesul asupra ta, este necesar să fii o femeie care să combine foarte bine un stil elegant, feminin, cu un caracter puternic și ambițios.

Capricorn. Nativii Capricorn sunt bărbați cărora le place foarte tare ideea de libertate într-o relație. Prin urmare, pentru a cuceri un bărbat Capricorn și a-l face să te iubească, este nevoie să nu-i îngrădești libertatea, să nu-l sufoci cu foarte multă atenție, ci, dimpotrivă, se recomandă să creezi frontul pe care el să vină către tine.

Vărsător. Spre deosebire de precursorii lor din zodiac, nativii Vărsător sunt fani declarați ai relațiilor de lungă durată și se simt măguliți atunci când cineva îi copleșește cu atenție. Cu alte cuvinte, pentru a face un nativ Vărsător să te iubească, este nevoie să îi oferi dovezi de încredere, de stabilitate și să-l flatezi cu atenția ta…

Pești. Bărbații născuți în semnul zodiacal al Peștilor sunt firi confidente și care pun foarte mare preț pe încrederea reciprocă. Pentru a face un astfel de bărbat să te iubească, este nevoie să îl faci să aibă încredere în tine, să-i oferi sfaturi atunci când acesta ți le cere și să-i demonstrezi pe cât posibil că vei fi acolo pentru el ori de câte ori va simți nevoia să te aibă alături.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed