Home Horoscop dragoste Daca vrei sa ajungi la inima acestor 5 zodii trebuie sa te porti ca un print

Daca vrei sa ajungi la inima acestor 5 zodii trebuie sa te porti ca un print

autor Elena Yvette
473 vizualizari
Daca vrei sa ajungi la inima acestor 5 zodii trebuie sa te porti ca un print

Berbec

Femeia din Berbec are de obicei un caracter impulsiv. Mottoul ei este de a face mai întâi și a gândi mai târziu. Cu ea trebuie să fiți determinat și să acționați pentru a „provoca” partea de acțiune a femeii Berbec, dar faceți-o cu prudență, pentru a nu da impresia că sunteți înnebunit după ea.

Nativelor din Berbec le plac bărbații hotărâți, care știu ce vor, cu un caracter puternic, sinceri și atleți. Deveniți eroul visurilor ei și veți vedea că Berbecul nu are nici o problemă să ia inițiativa dacă îi atrageți atenția.

Pentru a seduce o femeie de Berbec, complimentați-o ori de câte ori o merită; trebuie să știe că o admirați, dar fără a folosi fraze prea pompoase, un simplu trandafir poate aprinde pasiunea acestui semn romantic.

Pentru femeia Berbec, așteptarea ca bărbatul să facă primul pas în privința sexului este prostie. Când Berbecul se aprinde, vă va spune că a sosit timpul.

Gemeni

Femeia Gemeni este plină de entuziasm, detestă rutina și se plictisește repede. Este dificil să se conformeze și nu-i place prea mult să stea închisă în casă, pentru că altfel va pleca. Pentru a seduce o femeie din Gemeni, trebuie să puteți vorbi despre o mare varietate de subiecte, stăpânirea artei comunicării și a cuvintelor este fundamentală. Încercați întotdeauna să aveți un subiect de conversație pe care să-l utilizați și să-l arătați pentru a fi informat cu privire la toate știrile zilei.

În concluzie, trebuie sa-i dați timp pentru a vorbi, să respectați spațiul ei și să împărțiți cu ea unele dintre activitățile sale creative, cum ar fi unele sporturi inovatoare și cu adrenalină (rafting, rappelling, zbor cu parapanta…) sau un spectacol de bună calitate. Din când în când, puteți să organizați o cină cu un film bun și țineți cont că femeia Gemeni se va bucura de cuvinte dulci șoptite în ureche și mângâieri suave pe cap și gât.

Leu

Pentru a cuceri femeia Leu și a deveni prințul visurilor ei, este esențial să-i respectați independența și să fiți întotdeauna alături de ea atunci când are nevoie de dvs. Invitați-o să iasă în oraș, la film sau la teatru. Faceți-o un membru al unui club select sau exclusivist, pentru că îi ridică și mai mult respectul de sine. Apreciază cadourile scumpe, deși va fi încântată și de un simplu trandafir roșu.

Adoră șampania, așa că nu uitați să-i umpleți paharul. Când se îndrăgostește, este credincioasă și loială, dar, în același timp, posesivă, și nu vă va permite să-i sfidați neîmblânzita mândrie.

Săgetător 

Femeile din Săgetător sunt foarte optimiste și independente, atrag atenția prin siguranța și frumusețea lor. Au un caracter ferm, sunt organizate, greu de influențat, radiază optimismul și iubesc natura. Femeia Săgetător preferă un bărbat dinamic, optimist, care îi stimulează curiozitatea și dorința de cunoaștere, care o face să râdă și că nu arată atitudini de macho.

Visează la un prinț cu care să împartă aventuri, distracții și călătorii. Pentru a cuceri o femeie din Săgetător este mai bine să vă prezentați mai întâi ca un bun prieten și să nu vorbiți de niciun fel de angajament. Încercați să-i treziți curiozitatea și dorința de a se distra. Sexul este, de obicei, unul dintre sporturile ei preferate; aceste native sunt spontane și se vor bucura de spații deschise, le plac emoțiile și urăsc situațiile complicate. Asigurați-vă că a venit momentul și a fiți direct cu ea!

Capricorn

În general, femeile din Capricorn sunt dominante, ambițioase și tind să fie puțin cam arogante și snoabe. Ele par a fi reci, distante și nu foarte demonstrative însă în spatele imaginii lor puternice se ascund unele dintre cele mai romantice și pasionale femei din zodiac.

Pentru a cuceri o femeie Capricorn și a ajunge la inima ei, trebuie să fiți fiabil, puternic și hotărât să transmiteți un sentiment de securitate (chiar financiar). Când este sigură că dvs. sunteți prințul ei, începe să-și arate sentimentele. Deși se teme să se lase pradă sentimentelor și să-și piardă controlul, nativa din Capricorn este foarte inteligentă și știe cum să-i placă partenerului; aceste native sunt credincioase și vor face tot posibilul pentru a menține o relație armonioasă și fericită…

Ea preferă să fie singură decât prost însoțită, dar odată ce se îndrăgostește, o face pentru totdeauna.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies