HomeHoroscop dragoste Horoscop dragoste: 4 zodii suferă din dragoste, iar Taurii pot primi un cadou inedit

Horoscop dragoste: 4 zodii suferă din dragoste, iar Taurii pot primi un cadou inedit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 127 views
4 zodii sufera din dragoste, iar Taurii pot primi un cadou inedit

Berbecii vor trece printr-o despărțire care le va da mult de gândit, Taurii vor primi un cadou inedit, Peștii vor petrece mult timp alături de cei dragi, iar Fecioarele vor avea parte de o mare surpriză.

Berbec

Vei avea o perioadă de introspecție, în care vei încerca să pui cap la cap toate informațiile pe care le-ai primit în ultima perioadă, pentru a înțelege mai bine ce ți se întâmplă din punct de vedere emoțional. Ține minte că o despărțire nu aduce întodeauna cu ea lucruri negative. Poate chiar aveai nevoie de o perioadă de respiro.

Taur

S-ar putea să primești ceva inedit din partea unei persoane de la care te aștepți cel mai puțin. Ia tot ce ți se oferă cu brațele deschise. Totul va fi în avantajul tău.

Gemeni

Vei simți că lumea ta s-a sfârșit odată cu plecarea persoanei iubite, dar vei scăpa destul de repede de aceste stări. Când vei începe să analizezi mai bine situația, vei vedea că nu era totul atât de roz, iar tot ce s-a întâmplat a venit în avantajul tău. Nu e ușor, dar te vei pune pe picioare foarte repede.

Rac

Tu stai bine din punct de vedere emoțional, iar asta te transformă în psihologul celor din jurul tău, a acelora care nu o duc la fel de bine ca tine. Vei fi mereu un om de bază pentru cei din jurul tău, iar respectul pe care aceștia ți-l poartă este nemăsurabil.

Leu

Tot ce trăiești rău acum se va transforma în scurt timp în ceva ce aștepți de mult. Chiar dacă acum îți este greu, în scurt timp vei vedea că vru avea parte de o surpriză neașteptată atunci când te vei întoarce acasă de la birou. Te va aștepta o persoană din trecutul tău care ți-a lipsit, dar pe care nu te așteptai să o mai vezi vreodată. Acest moment este doar începutul unei înșiruiri de momente remarcabile. Aștepți de mult așa ceva în viața ta.

Balanță

Este posibil ca în viitorul apropiat să primești cadou, de la o persoană foarte apropiată, un animal de companie. Asta vine cu responsabilități foarte mari pe care va trebui, neapărat, să ți le asumi.

Scorpion

Știi foarte bine că totul vine cu un preț, și vei simți asta din plin în perioada următoare. Vei avea o perioadă extrem de liniștită și de prosperă, și asta doar pentru că ai muncit pe brânci și ai dat tot ce ai avut mai bun. Bucură-te de rezultate!

Săgetător

Deși nu credeai că se va termina vreodată, sau cel puțin nu în această perioadă, se pare că nu totul durează până la nesfârșit. Niște vizite la terapeut îți vor prinde extrem de bine, și te vor ajuta să înțelegi care au fost motivele care au dus la acest fapt.

Capricorn

Ai nevoie de un concediu cât mai repede. Nu mai amâna acest lucru și achiziționează biletele mult dorite. Te vei întoarce cu bateriile încărcate și te vei simți de parcă ai renăscut. Nu mai sta deloc le gânduri.

Vărsător

Un telefon neașteptat îți va face ziua mult mai bună. Vei primi niște vești care te vor duce în al nouălea cer. Așa să îți tot începi diminețile.

Pești

Nu mai este niciun secret faptul că iubești să fii înconjurat de oameni. Este recomandat ca în perioada următoare să nu faci excepție de la acest lucru, și să îți petreci timpul alături de cât mai mulți oameni dragi….

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed