Horoscop dragoste capricorn 2015

Share

Horoscop dragoste capricorn 2015Descopera horoscopul de dragoste pentru capricorn din 2015 si afla ce ti-au rezervat astrele. Foloseste previziunile astrale in avantajul tau si invata sa eviti, astfel, momentele tensionate care pot aparea in relatia de cuplu.

Afla ce ti-a pregatit horoscopul de dragoste pentru capricorn in 2015 si lasa-te surprinsa. Incerca sa fii ceva mai receptiva la reactiile celor din jur, in cazul in care esti singura, iar daca ai o relatie, acorda- i mai multa atentie partenerului. Citeste urmatoarele randuri si vezi cum stai cu dragostea.

General

Horoscopul de dragoste pentru capricorn din 2015 evidentiaza prima jumatate a anului ca fiind favorabila pentru implicarea intr-o relatie. Asadar, daca esti singura si iti doresti sa iti gasesti un partener, acesta este momentul potrivit. Este posibil sa te indragostesti de cineva cu posibilitati financiare mari si sa te asezi la casa ta chiar pe parcursul acestui an.

In a doua jumatate a anului, este bine sa comunici mai mult cu partenerul despre nemultumirile pe care le ai si, de asemenea, sa fii mai calma, pentru a nu cauza certuri. Tot in aceasta perioada, horoscopul de dragoste pentru capricorn din 2015 atrage atentia asupra posibilitatii aparitiei in viata ta a unui fost iubit, care iti poate afecta relatia cu partenerul actual. Trebuie, prin urmare, sa ai grija si sa fii prudenta, pentru a nu iti distruge relatia de cuplu.

Dragoste si cuplu

Horoscopul de dragoste pentru capricorn din 2015 aduce in prim-plan cateva schimbari in sfera relatiilor. Asadar, este posibil ca, in cazul in care esti implicata intr-o relatie, sa iti doresti sa experimentezi mai mult si, de aceea, sa existe o serie de discutii cu partenerul pe aceasta tema. Nu trebuie sa iti fie frica sa ii spui persoanei iubite ce iti doresti si nici sa te simti inhibata. Nu uita ca, prin comunicare, se rezolva orice fel de problema.

In plus, in a doua jumatate a anului vei fi mult mai receptiva la nevoile partenerului sau ale potentialului iubit. Da frau liber sentimentelor si exprima-ti efectiunea. Nu te sfii! Doar in acest mod ii vei putea arata persoanei dragi ce simti. In cazul in care esti singura, aceasta perioada este propice pentru a-ti gasi jumatatea si a-ti construi o relatie. Intalnirea ar putea avea loc oriunde si de aceea este bine sa fii atenta la cei din jur. Mai mult, anul acesta esti predispusa la o serie de situatii mai putin obisnuite. Tine cont, asadar, fiindca ti-ai putea gasi dragostea acolo unde nu te asteptai.

Daca esti casatorita, relatia ta ar putea sa sufere o serie de modificari. Fie ca este vorba de nemultumirile partenerului sau de ale tale, este indicat sa il asculti si sa incercati sa rezolvati problemele inainte ca ele sa devina mai serioase. Discutati si nu lasati lucrurile sa degenereze. Mai mult, te sfatuiesc sa incercati sa eliminati monotonia din relatia voastra si sa incercati cat mai multe lucruri noi. In acest fel, va veti redescoperi unul pe celalalt si va veti ocupa si timpul liber intr-un mod placut.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news