Horoscop dragoste Capricorn 2014

Share

Horoscop dragoste Capricorn 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei se ocupa de caracteristicile tale personale si relatiile tale sentimentale.

Horoscop capricorn 2014

Primele luni ale anului 2014 sunt marcate de existenta lui Jupiter in casa relatiilor Capricornului. Astfel se pune foarte mult accent pe relatiile sentimentale. Nativii isi fac foarte multe planuri din punct de vedere afectiv si au asteptari foarte mari de la persoanele iubite. Dar nu se stie daca nativii vor putea duce la indeplinire planurile propuse. Totul depinde numai de determinarea cu care vor actiona.

Exista posibilitea ca Capricornul sa aiba parte de cateva evenimente fericite si de impliniri pe plan sentimental. Dar Jupiter poate schimba foarte repede lucrurile si ii poate face pe Capricorni sa actioneze gresit, sa adopte atitudini exagerate fata de cei dragi.

Daca nu-si modereaza caracterul, Capricornii pot cauza probleme si divergente in relatie si pot strica tot ce au cladit de-a lungul timpului.

Unii nativi incep sa simta ca persoana iubita ii sufoca. Au nevoie de mai multa libertate si isi iubesc tot mai mult independenta. Daca nu mai suporta, vor rupe relatia fara nici un regret, in ciuda faptului ca vor face mult rau. Nu gandesc intens actiunile ci pur si simplu le fac din impuls.

Aceste prime luni ale anului sunt, asadar, intense si complicate. Atat Capricornii cat si persoanele din jurul lor sunt afectati puternic de schimbari si evenimente surprinzatoare.

Apar alte neplaceri care tensioneaza si mai mult relatia cu persoana iubita. In astfel de situatii Capricornii trebuie sa-si mentina o stare de echilibru. Doar cu multa tenacitate si diplomatie pot depasi obstacolele. Altfel, rezultatele pozitive intarzie sa apara.

Incepand cu luna aprilie lucrurile se schimba intr-un mod pozitiv. Pasiunea si sexualitatea revin in viata Capricornilor si totul incepe sa se aranjeze.
Vor iubi mai intens, isi vor proteja partenerii de viata si vor incerca sa atinga o stare de echilibru. Aceasta stare se va mentine in viata nativilor pana la sfarsitul anului.

Mai apar mici discutii si sunt cateva chestiuni ce necesita rezolvare. Dar Capricornii nu mai sunt la fel de impulsivi ca in prima parte a anului. Toate problemele au rezolvare daca exista comunicare in cuplu.

2014 nu este un extrem de dificil atata timp cat cei nascuti sub acest semn zodiacal reusesc sa-si mentina o stare de calm si sa-si revizuiasca atitudinea. Doar asa vor putea depasi obstacolele si isi vor mentine relatia. In caz contrar partenerul de viata va termina relatia.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news