HomeHoroscopHoroscop dragoste Horoscop dragoste leu 2015

Horoscop dragoste leu 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/12/Horoscop-dragoste-leu-2015-334x404.png

Horoscop dragoste leu 2015Horoscopul de dragoste pentru leu aduce in 2015 schimbari majore, insa nu este cazul sa va ingrijorati, deoarece cele mai multe vor fi pozitive. Chiar daca anul precedent nu ti-a adus implinirea dorita pe plan sentimental, acum, sansele sa iti gasesti alesul cresc considerabil, iar pentru cele implicate intr-o relatie exista posibilitatea concretizarii si oficializarii acesteia.

Descopera horoscopul de dragoste pentru zodia leu din 2015 si pregateste-te pentru schimbarile ce vor avea loc in viata ta. Citeste urmatoarele randuri si vezi ce trebuie sa faci pentru a fi cu adevarat fericita.

General

Horoscopul de dragoste pentru leu din 2015 evidentiaza dorinta ta de a te aventura si in acest an, insa, acum, vei fi dispusa sa acorzi mai multa atentie celui de langa tine. Daca esti in cautarea unei relatii, exista sanse ca, in a doua jumatate a anului, sa se lege ceva. De asemenea, este posibil sa te indragostesti de cineva care se afla departe de tine si sa traiesti o poveste de dragoste la distanta.

Daca ai o relatie stabila, lucrurile vor incepe sa se aseze si sa se armonizeze tot in a doua parte a anului, iar in cazul in care esti singura, ti-ai putea gasi potentialul partener pe un site de socializare. Cu toate acestea, te sfatuiesc sa ai grija cand incepi astfel de relatii, deoarece nu intotdeauna poti sti cine se ascunde in spatele computerului.

Dragoste si cuplu

Horoscopul de dragoste pentru leu din 2015 iti aduce o serie de schimbari pozitive in dragoste.  Asadar, dupa o perioada in care ti-ai tot cautat sufletul pereche, l-ai gasit, iar apoi te-ai trezit din nou singura, anul 2015 evidentiaza o imbunatatire. Daca te intrebi despre ce este vorba, ei bine, afla ca in perioada care va urma, vei fi mult mai cerebrala si vei reusi sa iei, de cele mai multe ori, deciziile potrivite, cand vine vorba de dragoste.

In prima parte a anului 2015, horoscopul de dragoste pentru leu evidentiaza probleme de comunicare pentru persoanele implicate intr-o relatie. Asadar, tine cont de previziunile astrale si incearca sa previi aceste probleme. Fii mai receptiva la dorintele partenerului si nu te lasa dusa de val atunci cand parerile voastre nu coincid, deoarece puteti isca certuri de mare amploare, care ar putea duce chiar si la o despartire.

De asemenea, in luna martie este posibil sa apara din nou probleme de comunicare. Daca simti ca partenerul te sufoca si aveti prea multe opinii diferite, nu te certa cu el, ci incearca sa fii pur si simplu mai detasata. Nu uita, cu o atitudine calma vei rezolva problemele mult mai usor!

Ultima parte a anului nu va fi lipsita de probleme, insa trebuie sa iei in calcul ca aceste divergente au existat inca de la inceput. Ceea ce iti aduce nou horoscopul de dragoste pentru leu in 2015 este pragmatismul, care te face sa observi mult mai pronuntat aceste lucururi. Pastreaza-ti atitudinea pozitiva si veti depasi aceste neintelegeri, fie ca esti casatorita, ca ai o relatie serioasa sau ca esti inca in cautarea partenerului ideal.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed