Horoscop dragoste Leu

Share

Horoscop dragoste Leu 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei zodiei Leu se ocupa de caracteristicile personale si relatiile tale sentimentale ale nativilor din zodia Leu.

Horoscop dragoste leu 2015

Prima parte a anului 2014 se anunta a fi o perioada destul de linistita pentru cei nascuti in zodia Leului. Viata de cuplu este armonioasa si nu apar nici conflicte nici schimbari semnificative din acest punct de vedere.

Saturn in combinatie cu Neptun si Jupiter aduce acestor nativi zile fericite in familie. In aceasta perioada Leii vor incerca sa se apropie mai mult de persoana iubita. Vor face tot posibilul pentru a-i multumi pe cei dragi, se vor interesa mai mult de casa, de necesitatile perechii lor.

Leii implicati intr-o relatie serioasa o pot chiar oficializa. Isi doresc stabilitate si asta vor capata. Sunt mai emotivi, mai sensibili si incearca sa-si demonstreze iubirea in cele mai frumoase moduri.

Cu toate acestea s-ar putea, la un moment dat, sa apara si cateva conflicte sau discutii in viata de cuplu. Pe plan profesional pot aparea cateva responsabilitati in plus si asta poate duce la o implicare intensa a Leilor. Planul sentimental va ramane pe locul al doilea pentru ca este bine stiut faptul ca Leii muncesc oricat e nevoie.

Dupa un proces intens de reflectare nativii vor ajunge la concluzia ca pot imbina cele doua aspecte. Vor reusi sa indeplineasca si cerintele de la locul de munca si isi vor face timp si pentru persoana iubita. S-ar putea chiar la un moment dat sa lucreze cu partenerul de viata la un proiect nou si ambitios. Astfel, s-ar putea ajunge la o stabilitate emotionala.

Incepand cu a doua jumatate a anului Leii simt o schimbare in plan sentimental. Incep sa se fie mai energici, mai bine-dispusi si asta se va vedea. Vor sa se bucure de libertate, de iubire si vor cauta sa se simta bine in orice situatie. Pasiunea si sexualitatea se intensifica si vor petrece clipe minunate alaturi de persoanele iubite.

Nativii singuri vor flirta si vor initia aventuri nebunesti. Vor simti intens fiecare moment si este posibil chiar sa ajunga la o relatie serioasa.

Lucrurile nu se schimba nici spre sfarsitul anului. Aceste ultime luni vin tot cu evenimente fericite. Leii incearca in continuare sa-si demonstreze iubirea fata de partener si sunt cu adevarat entuziasmati de dragoste.

Exista totusi posibilitatea ca in toamna sa mai apara niste conflicte. Daca Leii invata sa comunice mai mult si daca nu-si reprima sentimentele, aceste mici probleme vor putea fi depasite cu destul de multa usurinta.

Anul 2014 nu este marcat de evenimente ce pot schimba viata Leilor dar este un an cu perioade usor fluctuante.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news