Horoscop dragoste Pesti

Share

Horoscop dragoste Pesti 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei se ocupa de caracteristicile tale personale si relatiile tale sentimentale.

Horoscop Pesti

Neptun guverneaza zodia Pesti in 2014 si asta inseamna ca nativii isi vor manifesta din plin iubirea si tendintele romantice. Pestii sunt in acest an foarte visatori si idealisti. Isi fac totusi prea repede iluzii si exista posibilitatea sa cada intr-o capcana.

S-ar putea indragosti de persoana gresita si vor avea doar de suferit. Pestii isi doresc o poveste de dragoste ca in povesti si vor depune toate eforturile pentru a face relatia sa functioneze. Dar daca dragostea nu le este impartasita esecul este garantat.

In prima parte a anului nativii il au pe Jupiter in casa dragostei. Asta inseamna ca isi vor dori sa experimenteze mai mult pe plan sentimental. Vor sa traiasca intens fiecare clipa si sa simta pasiunea celui de langa ei.

Au incredere ca isi pot cuceri partenerul, ca sunt persoane senzuale. Incercarile dau rezultate si Pestii au parte de aventuri amoroase foarte intense.

Pestii implicati deja intr-o relatie vor observa o imbunatatire a vietii sexuale si partenerii de viata vor fi mai mult deat recunoascatori pentru dragostea pe care nativii le-o ofera. Relatia avanseaza usor dar sigur si totul devine mult mai serios si echilibrat.

Anul 2014 este unul foarte fertil pentru Pesti asa ca se pot astepta la aparitia unui copil in viata lor. Oricum formarea unei familii este o prioritate pentru persoanele nascute sub acest semn zodiacal. Asadar, venirea pe lume a unui copil ii va umple de fericire si se vor simti cu adevarat impliniti pe plan afectiv.

Si Pestii singuri traiesc intens acest inceput de an. Aventurile si pasiunile trecatoare domina aceasta perioada plina de senzualitate si iubire.

In prima jumatate a anului Pestii vor dori sa impartaseasca bucuria si trairile lor din plan afectiv cu cei mai buni prieteni. Se vor inconjura de acestia si vor dori sa-i vada pe toti bucurandu-se pentru ei.

Dar e nevoie si de multa atentie in aceasta perioada. Toate aceste trairi intense ale Pestilor pot aduce si probleme. Asa ca orice actiune trebuie gandita intens si orice pas facut trebuie bine calculat.

Si la inceputul verii nativii se bucura de momente pasionale, fierbinti si cu mare incarcatura sexuala. Pestii profita de toate aceste trairi pentru a se simti cat mai bine, pentru a se simti doriti de partenerii de viata.

A doua jumatate a anului aduce calmul si linistea necesara. Lucrurile incep sa se potoleasca si Pestii pierd putin din intensitatea cu care au trait in ultimele luni. Sfarsitul anului este neutru din punct de vedere sentimental. Relatia merge bine si totul este in ordine.

Nativii singuri nu mai au parte de aventuri ca la inceputul anului dar incep sa se distreze mai linistit si sa se relaxeze.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news