HomeHoroscopHoroscop dragoste Horoscop dragoste Rac aprilie 2014

Horoscop dragoste Rac aprilie 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/12/Horoscop-dragoste-rac.jpg

Horoscop dragoste Rac aprilie 2014. Horoscop dragoste Rac Aprilie 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru luna aprilie 2014. Horoscopul dragostei zodiei Rac se ocupa de caracteristicile personale si relatiile sentimentale ale nativilor din zodia Rac.

La inceputul lunii aprilie Venus paraseste casa cuplului acestei zodii. Sederea lui Venus a fost mai lunga decat in mod normal si a adus in prim plan multe aspecte necunoscute ale relatiilor Racilor. Nativii au reusit sa vada lucrurile mai obiectiv si au realizat ca multe parti ale relatiilor in care sunt implicati nu erau discutate.

Anumite probleme existau de mult dar abia in aceste momente Racii reusesc sa gaseasca curajul sa le expuna si sa incerce sa le rezolve. O relatie stabila va trece peste aceste obstacole. Partenerii vor putea discuta anumite subiecte si vor putea lamuri multe chestiuni. Dar relatiile incipiente nu vor trece peste aceste probe si exista posibilitatea chiar sa se rupa.

Aceasta luna nu este benefica doar exprimarii nemultumirilor ci si sentimentelor. Racii sunt capabili de multa iubire si afectiune dar nu prea reusesc sa exprime exact ceea ce simt. Acum e momentul sa demonstreze dragostea fata de partenerului de viata. E important, de asemenea, sa-si deschida sufletul si sa se lase in voia sentimentelor. Au nevoie sa se simta iubiti.

S-ar putea ca in aceasta luna nativii sa inteleaga anumite atitudini ale perechii lor. Persoanele dragi incearca de mult sa-i faca pe Raci sa constientizeze anumite aspecte dar abia acum reusesc acestia sa le priceapa cu adevarat.

Dupa aceste momente de sinceritate si constientizare urmeaza o perioada mult mai relaxata din punct de vedere sentimental. Lucrurile incep sa se aseze si cei implicati intr-o relatie serioasa reusesc sa atinga o stare de echilibru care se va mentine mult timp.

Relatiile care trec peste discutiile de la inceputul lunii pot rasufla usurati. Perechile vor ramane impreuna mult timp de acum incolo si exista posibilitatea chiar ca relatia sa treaca la un alt nivel, sa devina mult mai serioasa.

Nici nativii singuri nu se pot plange. La inceputul lunii nu reuseau sa inceapa o relatie serioasa ci aveau doar aventuri scurte si fara importanta. Aceste relatii pasagere nu le faceau decat mult rau pentru ca se transformau un adevarate obsesii. Lucrurile scapasera putin de sub control. Dar si acesti Raci au posibilitatea sa reflecteze si sa-si analizeze putin situatia si vor reusi sa treaca peste aceste momente.

Spre jumatatea lunii aprilie si Racii singuri au sansa de a intalni persoane interesante cu care pot incepe o relatie de durata. Daca isi deschid inima oamenilor potriviti pot ajunge sa traiasca o frumoasa poveste de iubire.

Luna aprilie nu aduce aspecte negative in viata sentimentala a Racilor ci momente de reflectie si de introspectie urmate de o perioada fericita din punct de vedere amoros.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed