Horoscop dragoste Sagetator

Share

Horoscop dragoste Sagetator 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei zodiei Sagetator se ocupa de caracteristicile personale si relatiile tale sentimentale ale nativilor din zodia Sagetator.

Horoscop dragoste sagetator 2015

In 2014, ca de altfel si in anii precedenti, Uranus guverneaza casa iubirii acestei zodii. De aceea si acest an este marcat de schimbari si situatii neasteptate din punct de vedere sentimental. Sagetatorii au parte in acest an si de o viata de cuplu destul de complicata, presarata cu multe contradictii, ce variaza in intensitate.

Prima parte a anului este destul de complexa. Sagetatorii isi schimba in mod radical atitudinea fata de persoana iubita. Nu mai sunt la fel de romantici si nici din punct de vedere sexual lucrurile nu mai stau la fel. Iubesc diferit.

Nativii sunt dornici de a experimenta sentimente noi, de a cunoaste si alte persoane care le pot oferi senzatii netraite pana in acest moment. Nativii singuri cauta aventuri pasionale pe care le vor trai la maxim. Dar totul este de scurta durata. Sagetatorii se vor plictisi repede si vor porni iarasi in cautarea noului.

Pana la jumatatea anului in casa relatiilor acestei zodii se afla Mercur. Acesta aduce in prim plan evenimente importante, semnificative din punct de vedere sentimental. Nu se stie de ce natura vor fi aceste intamplari dar cu siguranta vor aduce transformari. Nimic nu va mai fi la fel. E nevoie de multa putere de adaptare pentru a face fata acestor schimbari.

Pot aparea si niste probleme financiare care vor duce la discutii aprinse in cuplu. Partenerul de viata nu este de acord cu deciziile luate de Sagetator si pe de alta parte nativul considera ca orice problema o poate rezolva singur, fara ajutor.

Incepand din vara, totul incepe sa se schimbe in mod pozitiv. Problemele vor incepe sa se solutioneze, obstacolele in viata de cuplu incep sa fie depasite. Sagetatorii isi schimba radical atitudinea fata de persoana iubita. Incep sa-i acorde din nou atentie, devin mai romantici si mai rabdatori.

Comunicarea devine prezenta si nativii nu mai iau decizii importante fara a se consulta cu partenerul de viata. Astfel, si aspectele financiare incep sa se solutioneze. Convietuirea devine mai usoara, chiar foarte placuta.

Sagetatorii se pot astepta la o oficializare a relatiei iar cei singuri au posibilitatea sa cunoasca o noua dragoste de care se vor bucura din plin.

Ultimele luni ale anului aduc numai fericire si multa iubire. Toate problemele dispar ca prin minune. Sagetatorii debordeaza de buna-dispozitie si fericire si traiesc linistiti fiecare clipa.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news