Horoscop dragoste Taur

Share

Horoscop dragoste TaurHoroscop dragoste Taur 2014. Descopera ce iti rezerva astrele pe plan sentimental pentru anul 2014. Horoscopul dragostei zodiei Taur se ocupa de caracteristicile personale si relatiile tale sentimentale ale nativilor din zodia Taur.

In 2014, Taurii au parte de influenta lui Saturn in casa cuplului. Astfel, nativii au parte de multe neintelegeri, probleme in viata sentimentala. Cel putin in prima parte a anului Taurii incep sa se inchida, sa nu-si mai manifeste sentimentele cu usurinta.

Partenerul de viata nu intelege aceasta atitudine si incearca o apropiere, dar totul este in zadar.
Se anunta chiar si o despartire daca nu exista comunicare in cuplu. Nativii trebuie sa inteleaga ca o raceala nu este benefica unei relatii trainice.

Chiar daca exista o distantiere de persoana iubita, Taurii incearca sa-si indrepte atentia catre prietenii apropiati. Vor sa se descarce in fata cuiva si aleg sa discute cu un amic. Este posibil sa-si ia chiar si o vacanta pentru a beneficia de timp. Trebuie sa-si clarifice niste stari confuze, niste sentimente si pentru asta au nevoie sa plece.

Marte in casa muncii ii face pe Tauri foarte ocupati. Au pe umeri foarte multe resposabilitati si asta ii impiedica sa petreaca timp cu persoana iubita. Lucrurile nu se prezinta chiar bine in primele luni ale lui 2014.

Dar totul incepe sa se schimbe incepand cu luna iunie.
Vara si inceputul toamnei aduc multe momente pasionale in viata Taurilor. Incep sa-si schimbe atitudinea fata de partenerul de viata. Isi doresc sa iubeasca si sa fie iubiti. Vor cauta sa-si demonstreze sentimentele, sa clarifice problemele.

Nativii se bucura de fericire atata timp cat reusesc sa-si controleze impulsurile. S-ar putea sa fie nevoiti sa ia niste decizii importante daca vor ca viata de cuplu sa functioneze. Partenerii de viata le cer sa fie mai hotarati si poate chiar sa oficializeze relatia.

Ultimele doua luni ale anului sunt marcate de aceste decizii. Nu pot amana la nesfarsit planurile facute cu mult timp in urma. Partenerii de viata au nevoie de stabilitate si e momentul ca Taurii sa demonstreze ca sunt capabili sa o ofere.

Si nativii singuri trebuie sa se gandeasca foarte bine la viitorul lor amoros. Poate e momentul sa lase in urma aventurile si sa incerce sa gaseasca persoana langa care ar putea sa-si petreaca restul vietii.

Poate aparea in peisaj si o veche iubire cu care ar putea incepe o noua relatie. Poate lucrurile vor merge altfel de aceasta data. Mai exista posibilitatea ca aparitia acestei vechi iubiri sa insemne ca e momentul sa lase trecutul in urma si sa-si deschida inima pentru o noua dragoste. Totul trebuie foarte bine gandit pentru ca nu prea e loc de greseli.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news